آب نبات عصایی قلبی با مغز شکلاتی برای کریسمس

فصل: 
Featured Chef Ohnuts :::> ohnuts.com

طرز تهیه آب نبات عصایی قلبی با مغز شکلاتی

خیلی آسان
ارزان

آب نبات عصایی قلبی با مغز شکلاتی برای کریسمس
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

آب نبات عصایی قلبی با مغز شکلاتی

  • 24 عدد آب نبات عصایی
  • 360 گرم شکلات شیرینی پزی تلخ
  • 360 گرم شکلات شیرینی پزی سفید
  • 1 1/2 پیمانه آب نبات عصایی کوچک

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 250 درجه فارنهایت (120 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر فویل بیندازید و آنها را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید.
  2. آب نبات عصایی های بزرگ را 2 عدد 2 عدد رو به هم داخل سینی بچینید تا شکل قلب پیدا کنند. بین قلب ها کمی فاصله بگذارید.
  3. آب نبات عصایی ها را 5 تا 8 دقیقه در فر بپزید و بعد از هر 1 تا 2 دقیقه به آنها سر بزنید. آب نبات عصایی ها کم کم که گرم شوند نرم می شوند. باید آنها را تا حدی نرم کنید که بتوانید خمشان کنید و شکل بدهید اما نباید خیلی داغ شوند که آب شوند و از شکل بیفتند. زمان دقیق به نوع آب نبات عصایی ها و فر بستگی دارد پس حواستان را جمع کنید.
  4. سینی ها را از فر خارج کنید. با احتیاط کار کنید چون هم سینی و هم آب نبات عصایی ها داغ هستند. آن ها را با ملایمت به شکل قلب در بیاورید. نوک جفت آب نبات عصایی ها را محکم به هم بچسبانید تا متصل شوند و ضلع ها را کم بکشید تا قلب کمی گرد تر شود. آب نبات عصایی ها را تا زمان استفاده داخل سینی ها داغ بگذارید چون وقتی خنک شوند خیلی سریع دوباره سفت می شوند.
  5. هر وقت آب نبات عصایی ها بیش از حد خنک شدند و شکل دادن آنها سخت شد، آنها را یکی دو دقیقه دیگر دوباره در فر بگذارید تا نرم شوند. وقتی همه ی قلب ها را شکل دادید، بگذارید کامل در دمای اتاق خنک شوند سپس باقی مراحل کار را انجام دهید.
  6. آب نبات عصایی های کوچک را داخل یک کیسه زیپ کیپ بزرگ بریزید. آنها را با وردنه یا گوشتکوب بکوبید تا خرد شوند.
  7. هر یک از شکلات های سفید و تلخ را در کاسه های جداگانه که مناسب ماکروویو باشند بریزید و در دوره های کوتاه در ماکروویو حرارت دهید و بین دوره ها هم بزنید تا زیادی داغ نشوند. اگر می خواهید طعم نعناع فلفلی در این شکلات بیشتر حس شود، در این مرحله یک تا دو قطره روغن نعناع فلفلی (عصاره نعناع فلفلی نه! حواستان باشد طعم دهنده روغنی باشد نه آبکی وگرنه شکلات خراب می شود) به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  8. برای تهیه ی شکلات تک رنگ، شکلات سفید یا تلخ را با قاشق وسط قلب ها بریزید و آن را به صورت یک لایه ی یکدست در بیاورید. لازم نیست تا لبه ی قلب ها را با شکلات پر کنید. همین که شکلات به دو سوم دیواره ای آن ها برسد کافی است.
  9. تا شکلات هنوز خیس است، مقدار زیادی آب نبات عصایی خرد شده روی سطح قلب بریزید.
  10. برای تهیه شکلات چرخشی، یک قاشق چایخوری از شکلات های سفید و تلخ را یکی در میان داخل قلب بریزید. در اینجا هم لازم نیست تا لبه ی قلب ها را با شکلات پر کنید. همین که شکلات به دو سوم دیواره ای آن ها برسد کافی است.
  11. با یک خلال دندان شکلات ها را در هم بچرخانید تا طرح ایجاد شود. سپس مقدار زیادی آب نبات عصایی خرد شده روی سطح قلب بریزید. این مراحل را ادامه دهید تا تمام قلب ها از شکلات پر شوند.
  12. سینی ها را در یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس می توانید آب نبات عصایی های قلبی را سرو کنید یا آنها را بسته کنید و به عنوان هدیه به عزیزان خود بدهید. آب نبات ها اگر در معرض رطوبت قرار بگیرند نرم و چسبناک می شوند پس بهتر است آنها را دانه دانه بسته کنید و در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. این آب نبات عصایی ها تا 1 ماه دوام می آورند.

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد