بروکلی تنوری با چاشنی لیمو و سیر

گروه: 
توسط

به دنبال راه منحصر به فردی برای درست کردن بروکلی بودم و تصمیم گرفتم این دستور غذایی را امتحان کنم. گلچه های بروکلی را ، پس از اینکه در روغن زیتون گذاشتیم و روی آن ها نمک دریایی، فلفل سیاه تازه و سیر ریز شده پاشیدیم، تنوری می کنیم. غذا با یک افشره از آب لیمو قبل از سرو کردن آماده می شود.

خیلی آسان
ارزان

بروکلی تنوری با چاشنی لیمو و سیر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 31دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری نمک دریایی

  • 2 عدد بروکلی، گلچه ها را جدا کنید
  • 2 قاشق چای خوری پر روغن زیتون
  • 1 عدد سیر ریز شده
  • 1/2 قاشق چای خوری آب لیمو

طرز تهیه

  1. از قبل فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد داغ کنید.
  2. گلچه های بروکلی را به همراه روغن زیتون، نمک دریایی، فلفل و سیر در یک کاسه ی بزرگ بریزید. بروکلی ها را بر روی یک کاغذ مخصوص فر بگذارید.
  3. بروکلی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که ساقه های بروکلی آن قدر نرم شوند که چنگال در آن ها فرو رود، در فر که از قبل آن را داغ کرده اید، قرار دهید.
  4. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 49 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 2.7گرم
  • سدیم(میلیگرم): 326میلی گرم
  • کربوهیدرات: 7گرم
  • چربی: 1.9گرم
  • پروتئین: 2.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد