کیک بلوبری

فصل: 
توسط
Featured Chef خانم امیری ( به خانه برمیگردیم )

طرزتهیه ومواد لازم کیک بلوبری

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک بلوبری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک بلوبری

  • 225 گرم کره
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 225 گرم شکر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیگینگ پودر
  • 4 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
  • 125 میلی لیتر شیر
  • 150 گرم بلوبری
  • 1 پیمانه کرم پاتیسیر
  • خامه ی فرم داده شده به میزان لازم

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 175 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو قالب گرد با قطر 20 سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا لطیف و روشن شود سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کرده و خوب هم بزنید آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ی ذرت را با هم الک کرده و همراه با شیر به تناوب به مواد افزوده و مخلوط کنید.
  3. مایه ی آماده را به طور مساوی داخل قالب ها ریخته و در فر به مدت 40 دقیقه بپزید بعد از سرد شدن هر یک ازکیک ها را برش داده و به دو قسمت تقسیم کنید. روی هر لایه از کیک ها کرم پاتیسیر مالیده و کمی فیلینگ بلوبری بمالید و به همین صورت تمام لایه های کیک را روی هم قرار دهید.
  4. در صورت تمایل اطراف کیک را با خامه ی فرم داده شده پوشش داده و تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

فیلینگ بلوبری را به صورت آماده از مغازه های لوازم قنادی میتوانید تهیه کنید. 
میتوانید کیک را بدون خامه نیز سرو کنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 712 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد