شیرینی سیاه و سفید با بلوبری

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی سیاه و سفید با بلوبری

خیلی آسان
ارزان

شیرینی سیاه و سفید با بلوبری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2/3 پیمانه باتر میلک
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2/3 پیمانه نرم شده کره
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه تازه بلوبری

برای رویه بلوبری

  • 20 عدد بلوبری یک مشت کوچک تازه
  • 1/2 عدد لیموترش
  • 2 1/2 پیمانه شکر پودری
  • کمی وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری کم شیرین شربت ذرت
  • 3 قاشق چایخوری آب

برای رویه شکلاتی

  • 120 گرم کم شیرین خرده شکلات
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری شربت ذرت

طرز تهیه

  1. کره و شکر ها را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 تا 5 دقیقه با سر پارویی بزنید تا رنگ پریده و پفکی شود. 
  2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام یک دقیقه بزنید. وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  3. آرد و جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. مخلوط مواد خشک را در چند نوبت به کاسه همزن اضافه کنید. دیواره های ظرف را بتراشید تا مطمئن شوید همه مواد کاملاً مخلوط شده اند سپس چند ثانیه با سرعت بالا بزنید.
  4. مقادیری به اندازه ¼ پیمانه از خمیر را داخل یک سینی فر که کف آن فویل آلومینیومی کشیده اید بریزید. خمیر را با چاقوی کره خوری کمی پهن کنید. شیرینی ها باید به شکل دایره هایی قطر 7 تا 10 سانتی متر باشند. با ملایمت روی هر دایره 5 تا 6 بلوبری قرار دهید سپس با چاقوی کره خوری کمی خمیر روی بلوبری ها بمالید.
  5. شیرینی ها را 15 دقیقه تا زمانی که کف آنها کمی قهوه ای شوند و وقتی روی آنها را فشار می دهید دوباره به حالت قبل برگردند در فر بپزید. 
  6. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 10 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا قبل از تزئین کردن کاملاً خنک شوند.  
  7. برای رویه بلوبری:
  8. بلوبری ها را در یک کاسه متوسط بریزید و با چنگال له کنید تا آب بیندازند. آب لیموترش، شربت ذرت و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. شکر پودری و 2 قاشق چایخوری آب را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. می توانید برای رقیق کردن رویه کمی دیگر آب اضافه کنید. مخلوط را تا موقع تزئین شیرینی ها کنار بگذارید. اگر سفت شد قبل از استفاده خوب هم بزنید.
  9. برای رویه شکلاتی:
  10. شکلات و کره را در ماکرو ویو آب کنید. سپس شربت ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را تا موقع تزئین کردن شیرینی ها کنار بگذارید.
  11. برای تزئین شیرینی ها:
  12. بگذارید شیرینی ها کاملاً خنک شوند. با استفاده از انگشت خرده شیرینی ها را از شیرینی ها پاک کنید. پایین شیرینی ها را با سس بلوبری تزئین کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و خودش را بگیرد. وقتی خودش را گرفت نصفه ی دیگر شیرینی را با ملایمت با سس شکلات تزئین کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و خودش را بگیرد سپس شیرینی ها را تک تک داخل کاغذ روغنی بپیچید.
  13. بهتر است این شیرینی ها در همان روز پخت میل شوند. وگرنه ظاهر آنها خراب می شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد