دسر کرامبل بلوبری و تمشک

فصل: 

ترکیب بی نظیر بلوبری و تمشک که روی آن کرامبل شکر قهوه ای ریخته شده است! حتماً آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید!

خیلی آسان
ارزان

دسر کرامبل بلوبری و تمشک

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک نوک انگشت
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
  • 1/4 پیمانه کره، سرد، مکعبی خرد شده
  • 1 پیمانه بلوبری تازه
  • تمشک نصف پیمانه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید و 4 تا 6 ظرف کوچک مناسب فر را با کره چرب کنید.
    6 ماده ی اول را مخلوط کنید و با همزن بزنید.
  2. با استفاده از خمیربر یا دو چاقو کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکل خرده نان های درشت را پیدا کند.
    ظرف ها را پر کنید و داخل یک سینی فر قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که روی دسر برشته شود و مخلوط درون آن حباب بزند در فر بپزید.
    قبل از سرو کردن بگذارید کمی خنک شوند و با بستنی و خامه زده شده سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد