بلوندی گردو و دارچین

فصل: 
Featured Chef مژگان مولایی

طرزتهیه ومواد لازم بلوندی گردو و دارچین

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

بلوندی گردو و دارچین
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بلوندی گردو و دارچین

  • 150 گرم آرد
  • 200 گرم شکر قهوه ای تیره (البته میشه تا ۲۵۰ گرم هم شکر استفاده کرد و به نظر من با ۲۰۰ گرم، میزان شیرینی اش خیلی خوب و متعادله)
  • 110 گرم کره
  • 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 85 گرم گردو
  • 1 عدد تخم مرغ کامل متوسط
  • 1 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. آرد رو با دو قاشق چایخوری دارچین الک کنید. شکرقهوه ای رو با 110 گرم کره توی یک قابلمه مخلوط کرده و هم بزنید روی شعله گاز. وقتی حل شد شکر به محض اینکه شروع کرد به حباب زدن، شعله رو خاموش و ظرف رو از روی گاز بردارید.
  2. بگذارید ده دقیقه خنک شود. بعد یک تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ را به آن افزوده و هم بزنید.
  3. بعد مخلوط آرد و دارچین رو به تدریج اضافه کنید، در آخر 85 گرم گردو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و در یک قالب 18 تا 20 سانتی که کف آن را کاغذ روغنی انداختید و اطرافش رو چرب کردید، داخل فری که از قبل با 180 درجه روشن کردید، به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید. 
  4. بعد از گذشت یک ساعت از زمانی که بلوندی رو از فر در میارید، باید از قالب خارج کنید وگرنه خرد میشود.
    مثل شیرینی به تکه های کوچک تقسیم و نوش جان کنید

یاداشت دستور تهیه

شیرینی را باید در ظرف دربسته نگهداری کنید. اگه از دست اعضای خانواده در امان بمونه، ماندگاری زیادی هم دارد

اگر شکر قهوه ای ندارید و میخواهید از شکر سفید استفاده کنید، مقدار کمتری شکر لازم دارید. 180 گرم شکر سفید کافی است ولی مسلما طعم اصلی شیرینی رو نخواهید داشت.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 119 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد