بیسکوییت نواری زعفرانی

فصل: 
Featured Chef آرزو

طرزتهیه ومواد لازم بیسکوییت نواری زعفرانی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

بیسکوییت نواری زعفرانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بیسکوییت نواری زعفرانی

  • 100 گرم کره یا مارگارین یا مخلوط هر دو
  • 25 گرم روغن مایع بدون طعم و بو
  • 60 گرم پودر قند الک شده
  • 1/2 قاشق چایخوری محلول زعفران دم شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر هل نرم
  • 10 گرم شیر خشک قنادی
  • 25 گرم نشاسته ذرت ( سفید رنگ )
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 150 گرم آرد قنادی
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پسته جهت تزیین

طرز تهیه

  1. کره یا مارگارین را خرد کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود . کره را ذوب نکنید و کنار منبع حرارتی نگذارید اجازه دهید خودبخود کاملا نرم شود زیاد این شیرینی با قیف فرم داده شود و رد این گونه شیرینی ها بهتر است کره کاملا نرم شود تا بعداً در حین خارج شدن از قیف مشکل نداشته باشید . 
    کره نرم شده را بهمراه پودر قند 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی دستی و یا 7 یا 10دقیقه با همزن کاسه دار هم بزنید. در حین هم زدن دو سه بار همزن را خاموش کرده و اطراف کاسه با لیستک جمع کرده و به مرکز بیاورید .
  2. سپس روغن مایع را اضافه کنید کمی مواد شل میشود مواد را هم بزنید تا مجددا مخلوط سفت و خامه ای شود . به طور کلی در شیرینی هایی که با قیف فرم داده میشوند، مدت همزدن مخلوط کره و پودر قند از شیرینی هایی که قالب میزنیم، طولانی تر است . 
  3. زرده تخم مرغ و هل و زعفران ( که نباید غلیظ و خمیری باشد ) را به مواد افزوده و هم بزنید در حدی که یکدست شود . 
    شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیستک به خورد هم دهید و زیاد هم نزنید . 
  4. در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندین به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید .
  5. مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی (astar- ribbon ) یا همان ماسوره حصیر باف به طول دهانه دو و نیم سانتی متر بریزید و یا اینکه در خمیر ریز با شکل و سایز مشابه ریخته و خمیر را به صورت نوارهایی به طول پنج سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر فرم دهید و روی آن پودر پسته و یا شکر بپاشید . میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آنها را با طول دلخواه ببرید . 
  6. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد و در فرهای مجهز به کانوکشن با 20 درجه کمتر در طبقه وسط طبخ نمایید تا اطراف و انتهای بیسکویتها طلایی شود .
    پس از خارج کردن از فر چند لحظه صبر کنید و بعد با یک کاردک بیسکویتها را از سینی جدا کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود .
    با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد

یاداشت دستور تهیه

در شیرینهایی که با قیف و ماسوره فرم داده میشود مشکل رایج خارج نشدن مواد از قیف است که گاه مواد سفت میشوند . اگر اندازه گیری دقیق باشد، کره به حد کافی نرم شده باشد و به مدت کافی همزده شود، همچنین آرد مصرفی بسیار نرم و سبک و لطیف و مخصوص قنادی باشد و مواد بلافاصله پس از تهیه، فرم داده شوند، احتمال بروز این مشکل حداقل میگردد و بهتر است بار اول، یک تا دو قاشق آخر ارد را با احتیاط اضافه کنید و به این مطلب هم توجه کنید که اگر آرد شیرینیهای کره ای کم باشد نیز شیرینی در فر وا رفته و پخش میشود . 
خمیر اینگونه شیرینی ها اگر احیاناً سفت شوند چاره ای جز افزودن تدریجی اندکی ماست به خمیر یا تهیه مجدد خمیر با ارد کمتر و مخلوط کردن دو خمیر با هم برای اصلاح خمیر نهایی و یا به کل صرف نظر کردن از فرم دهی با قیف نیست. به طوریکه خمیر را باید در یخچال قرار داده تا خنک شود و سپس به ضخامت سه میلی متر بین دو کیسه نایلونی باز نمود و قالب زد. در هر حال از افزودن آب به خمیر جداً خودداری شود

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 176 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد