دسر بیسکوییتی با باترکریم نسکافه ای

فصل: 
Featured Chef lolacocina-com

طرزتهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای مواد لازم دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای

آسان
تقریبا ارزان

دسر بیسکوییتی با باترکریم نسکافه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

باترکریم نسکافه ای

  • 250 گرم کره نرم
  • 140 گرم یا کمتر شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 10 گرم نسکافه
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • وانیل
  • 300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
  • 1 پیمانه شیر
  • 2 قاشق چایخوری نسکافه یا قهوه فوری

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه و آب رو داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین
  2. هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
  3. نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید دسر بیسکوییتی بهمراه باترکریم نسکافه ای

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 669 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد