بیسکویت شکری پرتقالی با دانه خشخاش

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه بیسکویت شکری پرتقالی با دانه خشخاش

خیلی آسان
ارزان

بیسکویت شکری پرتقالی با دانه خشخاش
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بیسکویت شکری پرتقالی با دانه خشخاش

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 300 گرم در دمای اتاق کره
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه تخم مرغ
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره پوست پرتقال

طرز تهیه

  1. آرد و نمک و بکینگ پودر و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید.
  2. شکر را در یک کاسه متوسط بریزید و پوست پرتقال را اضافه کنید. با پشت قاشق پوست پرتقال را فشار دهید تا عصاره آن خارج شود و شکر را معطر کنید.
  3. ترجیحاً از یک همزن رومیزی با سر پارویی استفاده کنید در غیر اینصورت از یک کاسه بزرگ و همزن دستی استفاده کنید. کره را با سرعت متوسط یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. شکر معطر شده و پوست پرتقال را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط سبک و کمرنگ شود.
  4. تخم مرغ و زرده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بزنید. وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید.
  5. سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید و فقط آنقدر بزنید تا مخلوط شود. چون بهترین حالت برای خمیر حالتی است که کمتر هم خورده باشد شاید بهتر باشد قبل از اینکه آرد کاملاً با خمیر مخلوط شده باشد همزن را متوقف کنید و کار همزدن را با یک کاردک پلاستیکی تمام کنید. وقتی آرد با مواد مخلوط شود، خمیر حالت نرم و خامه ای و قابل انعطافی خواهد داشت.
  6. خمیر را روی کابینت قرار دهید و آن را دو قسمت کنید. برای تهیه شیرینی های برشی هر نصفه خمیر را به شکل یک سوسیس درشت به قطر 5 سانتی متر در بیاورید و آن را داخل کیسه پلاستیکی یا (آنی) بپیچید. خمیر باید حداقل دو ساعت در یخچال قرار بگیرد. اگر خمیر را خوب در کیسه پیچیده باشید می توانید آن را تا 3 روز در یخچال و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  7. برای پخت:
  8. یک طبقه در وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی یا ورق سیلیکونی بپوشانید.
  9. با استفاده از یک چاقوی تیز و باریک خمیر را به شکل دایره هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید و دایره ها را به فاصله 4 سانتی متر داخل سینی فر قرار دهید.
  10. شیرینی ها را 9 تا 11 دقیقه در فر بپزید و بعد از گذشت نیمی از این زمان سینی را بچرخانید. شیرینی ها باید سفت شوند اما نباید رنگ آنها زیاد عوض شود. در هر نوبت فقط یک سینی در فر قرار دهید. 
  11. سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 1 دقیقه خنک شوند سپس آنها را با احتیاط روی توری فلزی بچینید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.
  12. سینی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 1 دقیقه خنک شوند سپس آنها را با احتیاط روی توری فلزی بچینید تا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.
  13. بقیه ی خمیر را هم به همین شکل بپزید و بین هر نوبت پخت بگذارید سینی ها خنک شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد