برگر کانفی اردک

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل برگر کانفی اردک

این برگرهای خاص و خوش طعم قطعاً میهمانان شما را تحت تأثیر قرار می دهند. خردل دیجون، مارمالاد پیاز و اردک رشته شده را روی یک تکه نان بریوش بچینید.

آسان
تقریبا ارزان

برگر کانفی اردک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 23دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز قرمز ریز حلقه شده
  • 2 قاشق غذا خوری مارمالاد پیاز
  • 500 گرم کانفی ران اردک
  • 4 عدد نان بریوش همبرگری
  • 1 قاشق غذا خوری کره در دمای اتاق
  • 1 قاشق غذا خوری خردل دیجون
  • 80 گرم کاسنی اندیو یا شاهی

طرز تهیه

  1. در یک روغن دان کوچک روغن را روی شعله ی ملایم گرم کنید و پیاز را اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید تا کاملاً نرم شود. مارمالاد پیاز را اضافه کنید و هم بزنید سپس از روی شعله بردارید.

  2. کانفی اردک را مطابق دستور روی بسته بپزید سپس استخوان ها را جدا کنید و رشته رشته کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید.

  3. نان های همبرگر را از وسط برش دهید و روی آن کمی کره بمالید و به شکلی که طرف کره ای آن رو به پایین باشد 1 دقیقه داخل فر کلوچه پزی یا تابه قرار دهید و حرارت دهید.

  4. خردل را روی یک نصفه ی قرص نان بمالید و مارمالاد را روی نصفه دیگر سپس نان را با اردک رشته شده و برگ کاسنی اندیو یا شاهی پر کنید. بلافاصله سرو نمایید.

  5. ترجمه شده از سايت:bbcgoodfoodme.com

    Copyright (c) :bbcgoodfoodme.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 610 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 38گرم
  • چربی: 33گرم
  • چربی اشباع(گرم): 11گرم
  • پروتئین: 38گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد