آشپزی ملوکولی چغندرقند شکلات تلخ تمشک و زیتون سیاه

فصل: 
توسط
Featured Chef molecularrecipes-com

آشپزی ملوکولی ما همیشه موس شکلات را یک دسر کلاسیک می دانیم، اما اضافه کردن چند ماده شگفت انگیز به آن می تواند این دسر سنتی را به یک سطح کاملا جدید برساند. آیا می دانستید که چغندرقند با شکلات یک بوی بسیار خوشایند چوب ایجاد می کند و با تمشک رایحه ی گل می گیرد، و یا حتی با زیتون بسیار هماهنگ است؟

این دسر تمام این مواد را براساس روش علمی "هماهنگی غذا" با هم ترکیب می کند. این روش براساس این اصل ایجاد شده است که زمانی که مواد غذایی بتوانند رایحه های کلیدی خود را به هم بدهند، به خوبی می توانند با هم ترکیب شوند. در مورد علم "هماهنگی غذا" بیشتر بخوانید یا برای کشف ترکیب غذاهای هماهنگ خودتان به Foodpairing Tool مراجعه کنید.  

مشکل
تقریبا گران

آشپزی ملوکولی چغندرقند شکلات تلخ تمشک و زیتون سیاه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پارافیت شکلات

  • 55 گرم شکر سفید
  • 25 گرم آب
  • 40 گرم زرده تخم مرغ
  • 250 گرم شکلات تلخ آب شده
  • 300 گرم خامه زده شده

کرامبل زیتون سیاه

  • زیتون سیاه به مقدار لازم
  • 60 گرم شکر سفید
  • 300 گرم آب

چغندرقند و تمشک و پوره آنها

  • 75 گرم پوره تمشک
  • 50 گرم پوره چغندرقند
  • 10 گرم شکر آب شده یا شربت شکر
  • کمی سرکه شیرین
  • 1 پنس نمک

موس شکلات

  • 105 گرم شیر
  • 155 گرم شکلات تلخ
  • 2 گرم ورق ژلاتین خیس نشده
  • 25 گرم خامه زده شده

طرز تهیه

  1. پارفیت شکلات :شکر را با آب و زرده های تخم مرغ مخلوط کنید. مواد را به قدری هم بزنید تا پف کند. بگذارید سرد شود. 
    مواد را در شکلات و خامه زده شده بریزید. به شکل دلخواهتان آن را برش دهید و در فریزر بگذارید. 
  2. کرامبل زیتون سیاه :زیتون ها را در یک ماهیتابه بریزید. به قدری آب سرد در ظرف بریزید که روی زیتون ها را بگیرد. روی اجاق بگذارید تا بجوشد. مواد را یک دقیقه بجوشانید. بگذارید سرد شود. زیتون ها را با آب و شکر مخلوط کنید.
  3. بگذارید بجوشد و سپس دمای آن را کم کنید. زیتون ها را در یک خشک کن با دمای C °60 به مدت 24 ساعت خشک کنید. 
    آن ها را در یخچال بگذارید و سپس میکس کنید.پوره چغندرقند و تمشک :تمام مواد را در میکسر با هم مخلوط کنید. موس شکلات :شیر را بجوشانید. ژلاتین را در آن حل کنید. شکلات آب شده را در آن بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. 
  4. بگذارید تا در دمای C °37 سرد شوند. مواد را با خامه ترکیب کنید. بگذارید تا به خورد هم بروند. مواد را در یک بشقاب پهن کنید و به مدت حداقل 14 ساعت در دمای C °68 آن را خشک کنید. چغندرقند پخته شده :چغندرقند را به شکل دلخواهتان برش داده و بپزید. 

یاداشت دستور تهیه

چیدمان، تزئین و سرو
تمام موادی که در بالا دستور تهیه آن ها ارائه شد را به شکل دلخواهتان در هر بشقاب بچینید. برای الهام می توانید به تصویر اول متن نگاه کنید!

در زیر می توانید درخت "هماهنگی غذا" مورد استفاده در این دستور با استفاده از چغندر قند، شکلات تلخ، تمشک و زیتون سیاه را ببینید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 476 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد