دسر باواريا دورنگ

فصل: 
توسط
Featured Chef feloooraa

طرزتهیه دسر باواريا دورنگ مواد لازم دسر باواريا دورنگ رسپی دسر باواريا دورنگ

آسان
تقریبا ارزان

دسر باواريا دورنگ
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دسر باواريا دورنگ

  • 6 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 لیوان شیر
  • 1 لیوان شکر
  • 1 پاکت خامه صورتي
  • 1 نوک قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق سوپ خوری ژلاتین
  • 1/4 لیوان آب براي حل كردن ژلاتين
  • 3 قاشق مرباخوری پودركاكائو 2 الی 3 قاشق

طرز تهیه

  1. ابتدا ژلاتين روبا اب سردحل كرده روي بخاركتري بنماري كنيد زرده تخم مرغ روبا شكرووانيل خوب بزنين تا پفكي وسفيدبشه 
  2. شيرروجوشانده بامايع تخم مرغ مخلوط كرده وسريع هم بزنين تا خوب باهم مخلوط بشه ژلاتين حل شده راباموادمخلوط كنين وصبركنين خنك بشه ، خامه روكمي بزنين وبا موادمخلوط كنين
  3. مايع دسررودوقسمت كردم ويك قسمت روباپودركاكائومخلوط كردم (پودركاكائوروبا 1/4 ازشيرداغ حل كنين ).
  4. داخل قالب سيليكوني اول ازمايع سفيد ريختم وداخل فريزرگذاشتم 10 دقيقه بعد مايع كاكائويي روريخته وبذارين يخچال به مدت 8 ساعت تا خوب ببنده .
  5. براي اينكه چندرنگ بشه مايع رو٤ قسمت كنين وهرباريك رنگ روبريزين ببنده وبعدرنگ بعدي ،فقط دقت كنين لايه هاي كرم نيم بندباشن وكامل نبندن وگرنه لايه هابه هم نمي چسبن وازهم جداميشن.
  6. بعدازاينكه دسركاملا بست قالب روتوظرف سروبرگردونين وبه دلخواه تزيين كنين 

یاداشت دستور تهیه

قالب سيليكوني نيازبه چرب كردن نداره وبذارين نيم ساعت تومحيط بمونه دوردسرروباچاقوازقالب جداكنين وبرگردونين

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 444 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد