فریتاتای ریحان و پنه

فصل: 
توسط

این فریتاتا را همراه میوه به عنوان میان وعده یا صبحانه، یا به همراه سوپ گوجه فرنگی، مارچوبه و نان ایتالیایی به عنوان شام یا نهار سرو نمایید.

آسان
تقریبا ارزان

فریتاتای ریحان و پنه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 22دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/2 فنجان پنیر کاتیج (محلی)
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک دانه درشت
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 210 قاشق چای خوری پاستای پنه( خشک) 3 پیمانه پخته و آبکش شده
  • 1/8 فنجان ریحان خرد شده خشک یا 1/4 پیمانه تازه
  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید.

  2. پاستا را بپزید و آبکش کنید.

  3. تخم مرغ، شیر، پنیر ها، نمک و فلفل را با هم بزنید. پاستای پخته و ریحان را اضافه کنید و هم بزنید.

  4. یک تابه ی چدنی به قطر 25 سانتی  متر را روی شعله ی متوسط روی اجاق داغ کنید. روغن را اضافه کنید. تابه را بچرخانید تا کف و دیواره های تابه به روغن آغشته شود.

  5. مخلوط تخم مرغ را بریزید و 2 تا 3 دقیقه آنقدر بپزید تا لبه های مخلوط تخم مرغ شروع به سفت شدن کند. تابه را در فر قرار دهید و 10 تا 12 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها کاملاً خود را بگیرند.

  6. فریتاتا را در یک بشقاب یا دیس برگردانید. بگذارید 5 دقیقه بماند سپس برش دهید.

    ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  7. Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد