بروسکتای ریحان و آرتیشو

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل بروسکتای ریحان و آرتیشو

آسان
تقریبا ارزان

بروسکتای ریحان و آرتیشو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 12دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1 عدد نان باگت فرانسوی
  • 1/3 فنجان روغن زیتون
  • 2 حبه سیر
  • 360 گرم گل آرتیشو
  • 1 1/4 فنجان پنیر ریکوتا
  • 15 عدد برگ ریحان
  • به مقدار لازم آب لیموترش تازه
  • به مقدار لازم نمک و فلفل طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. نان باگت را به تکه های 1 سانتی متری اریب برش دهید. هر برش را با قلم مو روغن زیتون بمالید. نان ها را هر طرف 3 تا 4 دقیقه با درجه ی نسبتاً بالا گریل کنید.
  2. وقتی نان کمی خنک شد، یک حبه سیر بردارید و روی کل هر تکه بمالید.
  3. یک قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا روی هر برش بمالید و یک تکه برگ ریحان و روی آن یک گل آرتیشوی نمک و فلفل زده روی نان قرار دهید.
  4. روی هر برش نان یک ورقه پنیر پارمزان قرار دهید و آب لیمو بچکانید و نمک و فلفل بچکانید. بلافاصله سرو نمایید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی