باریکه های گرانولا

فصل: 
توسط

یکشنبه یکی از آن روزهاست!ما واقعاً می خواستیم بچه ها را به یک جشن ستاره شناسی در دانشگاه ببریم.آنها نمایشگاه کیهان سرا، نمونه های فیزیک و سخنرانی ها توسط پروفسورهای ستاره شناسی داشتند.نیت 13 سالشه و عاشق ستاره شناسی است و ما همه دیشب مشتاقانه در انتظار دیدن ماه گرفتگی بودیم.

مانند همیشه، وقتی ما برای تمام روز بیرون می رویم،ما سعی می کنیم مقداری عصرانه ببریم تا کج خلقی ای را که به همراه ایستادن در صفهای طولانی در یک روز گرم بدون چیزی برای خوردن وجود دارد را از بین ببریم.اینجا همان جایی است که عصرانه کوچک ما مفید است.من مغزها ، دانه ها، و بسته های گرانولا را استفاده کرده ام(گرچه عصرانه ها اغلب در خانه و خارج تغییر می کنند).برای کودک خیلی راحت است که یک بسته گرانولای تجاری را بخرد، به راحتی اینکه به سبد ما رسیده و یکی بردارد.

من مطمئنم شما می توانید بسته های تجاری گرانولا که مواد محدود و طبیعی دارند را بیابید ولی شما نیز برای بسته های طبیعی بیشتر پرداخت می کنید.اگر شما پولتان محدود است، بسته های ارزان گرانولا اغلب حاوی مواد شیمیایی و افزودنیست که نمی خواهید بچه هایتان بخورند.

ما اخیراً دستور بسته های گرانولا را بکار برده ایم، و این جایگزین دستور محبوب قدیمی شد، چون من به دنبال یک دستور با شکر کمتر و مواد خوب بیشتر بودم.این دستور جدید توسط آنی دالتر واقعاً لذیذ است.

آسان
تقریبا ارزان

باریکه های گرانولا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 18دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 2 فنجان جو پوست کنده
  • 1/4 فنجان دانه آفتابگردان خام
  • 1/2 فنجان کرانبری خشک شده
  • 1/4 فنجان جوانه گندم
  • 1/2 فنجان بادام خلال شده
  • 1/2 فنجان کره بادام زمینی طبیعی
  • 3/4 فنجان عسل
  • 1 قاشق چای خوری روغن کتان
  • 3 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • به مقدار لازم چیپس شکلاتی کوچک(اختیاری-سفید یا شیری)

ادویه ها

  • 1/4 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. فر را تا 350 درجه فارنهایت از پیش گرم نمایید.یک طرف سرامیکی یا شیشه ای را چرب کنید.
  2. بلغورها، دانه های آفتابگردان، کرانبری ها، جوانه های گندمو بادام را در یک کاسه با هم مخلوط نمایید.مخلوط را در یک سینی فر پهن نموده و در فر از پیش گرم شده برای مدت 8 دقیقه سوخاری کنید.مخلوط را به یک کاسه بزرگ برگردانید.در یک ماهیتابه متوسط، نمک، کره بادام زمینی، عسل، روغن کتان و شکر قهوه ای را ترکیب کنید.
  3. روی شعله متوسط بجوش آورده و فوراً از روی شعله بردارید.مواد را روی مخلوط بلغور ریخته و تا زمانی که مواد خشک بطور یکدست پوشیده شوندترکیب کنید. اگر می خواهید استفاده کنید شکلات را هم بزنید.
  4. مواد را در ظرف طبخ بریزید و به داخل ماهیتابه فشار دهید.
  5. برای مدت 20 دقیقه بپزید.
  6. بگذارید برای مدت 2 ساعت سرد شود و سپس آنها را بریده و میل نمایید.
  7. سپس ما باریکه های بریده شده را با کیسه ساندویچ و بسته بندی کن مواد غذایی، بسته بندی کردیم.در غیر اینصورت، خیلی راحت می شود تکه های بریده را از ماهیتابه بیرون آورده  و خورد.بسته بندی ها را کوچکتر گرفتیم و برای ناهار یا موقع بیرون رفتن با خودمان می بریم.
  8. ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد