كوكيز بادامى و شیرینی زرشک و پسته

فصل: 
Featured Chef زاهده-صالحه دردائى

طرزتهیه ومواد لازم كوكيز بادامى حاجى فيروز و شیرینی زرشک و پسته

مشکل
تقریبا گران

كوكيز بادامى و شیرینی زرشک و پسته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

كوكيز بادامى حاجى فيروز

  • 180 گرم آرد
  • 120 گرم كره يا مارگارين
  • 50 گرم پودر شكر
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 20 گرم پودر بادام
  • 10 گرم پودر كاكائو
  • 1/8 قاشق چایخوری وانيلين
  • 1 قاشق غذاخوری شكلات تلخ ذوب شده
  • 1 رول خمير فوندانت قرمز يا رويال آيسينگ قرمز و سفيد

شيرينى زرشك و پسته

  • 150 گرم كره يا مارگارين
  • 60 گرم پودر شكر يا شكر دانه ريز
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری رنده پوست ليمو ترش
  • 1/4 قاشق چایخوری وانيل پودرى خالص
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 200 گرم آرد

جهت تزيين

  • 1 قاشق غذاخوری شكلات سفيد مرغوب
  • 1 قاشق سوپ خوری زرشک
  • 50 گرم خلال پسته

طرز تهیه

  1. پودر شكر و كره را با همزن بزنيد تا كرمى شود 
    وانيلين و زرده ها را افزوده و هم بزنيد تا جذب شوند. پودر بادام را به همراه پودر كاكائو و آرد به مواد اضافه كنيد و خمير را جمع كنيد.
  2. خمير را در نايلون گذاشته و يك ساعت در يخچال استراحت دهيد. سپس بين دو نايلون به ضخامت 4 تا 5 ميليمتر باز كنيد و با كاتر اشك برش زده و به مدت تقريبى 10 دقيقه در از قبل گرم شده با دماى 180 درجه سانتيگراد بپزيد. 
  3. بعد از پخت و خنك شدن، كوكى ها را در شكلات مذاب فرو بريد و اضافات شكلات را بگيريد و روى كاغذ روغنى قرار دهيد تا شكلات ببنديد.
    سپس خمير فوندانت قرمز رنگ را به ضخامت يك ميليمتر باز كرده، كلاه حاجى فيروز را با همان كاتر اشك برش بزنيد، سپس هلال لبه كلاه را نيز ببريد و كلاه را به وسيله مقدار بسيار كمى شكلات روى كوكى بچسبانيد. 
  4. يا اگر تمايل به استفاده از فوندانت نداريد، مثل من، مى توانيد رويال آيسينگ درست كنيد و مقدارى از آن را قرمز كرده و روى كوكى با آيسينگ ، كلاه بكشيد و در نهايت با آيسينگ سفيد تزيينات را تكميل كنيد.
    شيرينى زرشك و پسته
  5. طرز تهيه:شيرينى زرشك و پسته
    تمام مواد را به دماى محيط برسانيد. كره، شكر، زرده، رنده پوست ليمو ترش، وانيل و نمك را با همزن بزنيد تا يكدست شوند ولى مدت هم زدن كوتاه باشد، آرد را افزوده و خمير بگيريد ورز بسيار مختصرى داده و در كيسه به مدت نيم تا يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
  6. سپس مابين دو لايه كيسه نايلونى باز كرده و با كاتر دلخواه برش بزنيد و در سينى فر بچينيد و در فر از قبل گرم شده با دماى 180 درجه به مدت تقريبى 12 تا 15 دقيقه بپزيد. پس از خنك شدن نيمى از شيرينى را در شكلات سفيد ذوب شده فرو ببريد و با زرشك و پسته تزيين كنيد و نيمه ديگر شيرينى را با خطوط نازك از شكلات سفيد بياراييد. 
  7. من نيمى از شيرينى ها را تزيين كردم به اين صورت كه تمام سطح شيرينى را به شكلات سفيد آغشته كردم و با زرشك و پسته تزيين كردم و نيمى از آنها را بدون تزيين باقى گذاشتم و مارمالاد دلخواه زدم و شيرينى تزيين شده را روى شيرينى مارمالاد زده قرار دادم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 197 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد