بناناروکر با تزیین گیپور خوراکی

فصل: 
Featured Chef فرناز خانی

طرزتهیه ومواد لازم بناناروکر با تزیین گیپور خوراکی

مشکل
تقریبا گران

بناناروکر با تزیین گیپور خوراکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بناناروکر با تزیین گیپور خوراکی

  • 4 برش کیک وانیلی(من از دو برش هرکدام به ضخامت دو سانت استفاده کردم)
  • 2 پیمانه شیر
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد
  • 3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 25 گرم کره
  • 100 گرم شکر (اگه خیلی شیرین دوست دارید 150 گرم بریزید)
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
  • 1/2 پیمانه آبسرد
  • 1 پیمانه خامه فرم گرفته (برای تهیه یک پیمانه خامه فرم گرفته، حدود 120 گرم خامه یخ زده قنادی را فرم دهید تا یک پیمانه خامه فرم گرفته به دست آورید)
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل

مواد رویه

  • 1 بسته ژله موز
  • 1 پیمانه آب جوش
  • 1/2 پیمانه آبسرد
  • 2 عدد موز (یا به مقدار دلخواه)

طرز تهیه

  1. برای کیک من از دستور شیفون چهار تخم مرغی وانیلی در قالب 20 سانتی استفاده کردم و به سه قسمت تقسیمش کردم و دو قسمتش رو برای این دسر استفاده کردم. 
    برای تهیه کرم ابتدا شیر، شکر، آرد سفید و نشاسته ذرت رو مخلوط کرده هم زده تا مواد باز شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده مدام هم بزنید تا غلظتی مانند فرنی پیدا کند سپس از روی حرارت برداشته زرده های تخم مرغ را افزوده و هم بزنید تا زرده ها نبندد
  2. مجدد روی حرارت قرار دهید به مدت 10دقیقه طی این زمان مدام کرم را هم بزنید سپس حرارت را خاموش کرده و وانیل و کره را اضافه کرده و بهم بزنید تا کره در آن آب شود. اجازه دهید کرم خنک شود اما هر از گاهی کرم رو هم بزنید تا رویه نبندد. سپس خامه را زده تا فرم بگیرد و به کرم خنک شده افزوده به صورت دورانی هم بزنید. پودر ژلاتین را روی آبسرد پاشیده و روی بخار کتری حل کنید. سپس ژلاتین حل شده را به کرم اضافه کرده و مجددا به صورت دورانی مواد را به صورت زیر و رو هم بزنید. قالب مستطیل کیک لوف یا پاندکیک رو کمی چرب کرده و کیسه فریزر را صاف طوری پهن کنید که لبه های کیسه از قالب بیرون بزند تا مانند یک دسته عمل کند. تمام قسمتهای داخلی کیسه را نیز مقداری چرب کنید سپس مقداری از کرم را کف قالب ریخته رویش کیک وانیلی بچینید مجدد روی کیک کرم بریزید. 
  3. من از رینگ دسر گرد استفاده کردم و برای اینکه کرم از کناره های پایین رینگ بیرون نزند، یک لایه نازک از کیک را کف ظرف قرار دادم و رینگ رو فیکس کردم. مقداری از کرم رو روی این لایه ریختم و سپس لایه دوم کیک رو روش قرار دادم و مابقی کرم رو روی اون ریختم. 
  4. قالب را داخل یخچال قرار داده تا نیم بند شود سپس روی کرم نیم بند، موز ورقه شده بچینید.
    سپس پودر ژله موز را با آبجوش حل کرده و آبسرد را اضافه نموده تا کاملا حل شود. سپس قاشق قاشق و آرام کمی از آن را روی موزها و کرم ریخته و قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله کمی ببندد و موزها ثابت شوند. سپس دوباره قالب را دراورده و مابقی ژله را روی آن بریزید و مجددا قالب را داخل یخچال قرار دهید به مدت 4ساعت تا دسر کاملا ببندد. دسر را داخل ظرف سرو قرار دهید و سرو کنید.
  5. میتونید به کیکتان کمی اسانس موز بزنید یا اینکه داخل کرمتون بنا به دلخواه کمی اسانس موز اضافه کنید.
    این دسر رو میتوان لایه لایه درست کرد و لابلای کرم بنا به سلیقه به جای کیک، به عنوان مثال بیسکوئیت سلامت چید.
  6. پیشنهاد میکنم از نشاسته ذرت خارجی (آلمانی) و با کیفیت استفاده کنید چون طعم و مزه دسر با آن، بسیار مطبوع تر از نوع ایرانی میباشد. 
  7. من برای تزیین این دسر از گیپور خوراکی استفاده کردم. این گیپور به دسر کاملا میچسبد و نرم میشود. پودر گیپور خوراکی رو میتونیم از لوازم قنادیها تهیه کنیم. بعد بر طبق دستور خودش میتونیم توی صفحه های مخصوص گیپور درستش کنیم. 
  8. من از مارک پاونی استفاده کردم. دستور خودش دقیقا داخلش نوشته بود. به ازای هر 100 گرم پودر گیپور، 80 گرم اب با دمای 40 تا 45 درجه مخلوط میکنیم و با دور متوسط همزن دو دقیقه میزنیم. یه کرم سفید رنگ بدست میاد. اون رو به کمک پالت داخل صفحه گیپور صاف میکنیم و اضافاتش رو میگیریم. بعد حدود 3-4ساعت میذاریم در دمای محیط خشک بشه.
  9. البته میشه توی فر هم خشکش کرد ولی من با دمای محیط خشکشون کردم. بعد هم اروم از صفحه جداشون میکنیم. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

این دسر در واقع در قالب لوف (قالب مستطیلی شکل) درست میشود. اما من در رینگ گرد دسر درستش کردم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 312 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد