کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری

فصل: 
Featured Chef Holly N

طرزتهیه کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری مواد لازم کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری تهیه درمنزل کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک موز بهمراه فراستینگ پنیری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 15 نفر

کیک موز

  • 1 1/3 پیمانه موز له شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1/5 پیمانه شیر ولرم
  • 3 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2/3 پیمانه کره نرم
  • 1 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • گردو خرد شده (اختیاری)

فراستینگ پنیری

  • 227 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 1/3 پیمانه کره نرم
  • 2/3 پیمانه پودر شکر 3 الی 3 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1/5 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

طرز تهیه

  1. برای فراستینگ، کره و پنیر رو خوب با همزن بزنین تا پفی شه، آب و پوست لیمو رو اضافه کنین، بعد کم کم پودر شکر رو اضافه کنین و به همزدن ادامه بدین تا به بافت دلخواه برسید.
  2. 1/5 قاشق غذاخوری آب لیمو رو به  1/5 پیمانه شیر اضافه کنین و بزارین کنار.پوره موز رو با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کنین تا رنگش عوض نشه و بزارین کنار.شکرها و کره رو با همزن بزنین تا مخلوط شن، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری هم بزنین، بعد با سرعت زیاد، اونقدر بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بافتش عین فراستینگ شه یجورایی.
  3. داخل کاسه متوسط، آرد، نمک و بکینگ پودر یا جوش شیرین رو مخلوط کنین و الک کنین، سپس نصف مخلوط مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنین و با لیسک کمی زیرو رو کنین، بعد مخلوط شیر و آب لیمو رو اضافه کنین و با لیسک کمی زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و زیرو رو کنین تا فقط مخلوط شن (اصلا زیاد مخلوط نکنین)
  4. پوره موز هم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین بعد داخل قالب 23 در 33 سانتی متری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بزارین و درجه رو روی 150 درجه بزارین و 60 الی 70 دقیقه بپزین، نسبت به فرتون فرق میکنه، اگه خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از داخل یک، یعنی پخته.زیاد نپزین این کیک رو.
  5. از فر دربیارین و 45 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا کیک بیشتر ازونیکه هست خیس شه(میتونین این کارو نکنین و فقط صبر کنین تا کیک رد شه کاملا بعد روش فراستینگ بمالین)بعد روش فراستینگ بمالین و با موز یا ... تزیین کنین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 692 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد