نان موزی عسلی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل نان موزی عسلی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

نان موزی عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 1/2 فنجان عسل
  • 1/3 قاشق غذا خوری مارگارین
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3/4 قاشق غذا خوری آرد گندم کامل
  • 1/2 قاشق غذا خوری آرد
  • 1/2 قاشق غذا خوری جوی پرک
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری جوز
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق غذا خوری موز رسیده له شده
  • 1/2 قاشق غذا خوری گردوی خرد شده

طرز تهیه

  1. مارگارین و عسل را در یک کاسه ی بزرگ بزنید تا پفکی شوند.
  2. وانیل را اضافه کنید و بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب بزنید.
  3. مواد خشک را مخلوط کنید.
  4. به نوبت یکی در میان با موز ها به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. گردو ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. با قاشق در یک قالب نان چرب شده ی 7 در 12 در 22 سانتی متری بریزید.
  7. 50 تا 55 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که نزدیک وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر با دمای 325 درجه بپزید.
  8. قبل از برش دادن به خوبی خنک کنید.
  9. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد