گرانولا نان موزی

فصل: 
توسط

گرانولا موز که در مدت تنها 30 دقیقه آماده می شود طعمی به مانند نان موز دارد و حاوی پروتئین، فیبر، چربی های سالم و امگا 3 می باشد .

آسان
تقریبا ارزان

گرانولا نان موزی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

گرانولا نان موزی

  • 3 فنجان جو پرک شده (فاقد گلوتن)
  • 3/4 فنجان گردو
  • 1/2 فنجان گردوی آمریکایی
  • 1/2 قاشق غذاخوری دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری بذر کتان
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل
  • 1 قاشق غذاخوری به همراه 1/3 فنجان شربت افرا در صورت نبود از عسل یا آگاوه استفاده کنید
  • 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
  • 1 عدد موز رسیده (تقریبا له شده)

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 350 درجه قرار دهید

  2. جو، دارچین، شکر، نمک، بذر کتان و آجیل را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و مخلوط کنید .

  3. در یک ماهیتابه ی کوچک با حرارت نسبتا کم روغن نارگیل، شربت افرا (یا آگاو یا عسل) و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید . هنگامی که به صورت مایع درآمد حرارت را برداشته و با موز ترکیب کنید .سپس مابقی مواد خشک را درون مایه بریزید .

  4. مخلوط را به طور مساوی بر روی یک یا دو ورقه ی مخصوص پخت یا کاغذ خمیر پهن کنید و به مدت 23 الی 28 دقیقه تا زمانی که به رنگ طلایی در بیاید پخت کنید . روعن نارگیل مواد شما را ترد تر خواهد کرد اما مراقب باشید که گرانولا ی شما نسوزد .

  5. هنگامی که رنگ گرانولا رو به سرخی میرود آن را از فر جدا کرده و اجازه دهید تا گرمای آن از دستت برود ، هنگامیکه گرانولا سرد شد آن را میل بفرمایید .

یاداشت دستور تهیه


ترجمه شده از سايت :minimalistbaker.com

Copyright (c) :minimalistbaker.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد