باقلوا 24 نفره

فصل: 
Featured Chef پرشین ماما

طرزتهیه ومواد لازم باقلوا 24 نفره

مشکل
تقریبا گران

باقلوا 24 نفره
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 15 نفر

باقلوا

  • 20 عدد خمیر فیلو یا یوفکا، 1 روز قبل بزارین یخچال تا یخش باز شه، بعد 30 دقیقه هم بزارین در دمای اتاق، بعد استفاده کنین
  • 340 گرم کره آب شده
  • 340 گرم بادام درختی، بدون پوست که پودر کردین (3 پیمانه پودر بادام، بدون پوست)
  • 170 گرم گردو که پودر کردین (1/5 پیمانه پودر گردو)
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 5 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین

شربت

  • 3/4 پیمانه شکر
  • 3/4 پیمانه آب
  • 3/4 پیمانه عسل
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1/5 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1/4 پیمانه پسته خام خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

  1. برای پوست کندن بادام ها، بادام هارو داخل آب جوش بریزین و یک بشقاب بزارین روش و 10 دقیقه صبر کنین، بعد که سرد شدن، با دستتون پوستهاشونو دربیارین.خمیر هارو به اندازه قالب ببرین و روشونو بپوشونین تا خشک نشن، شکر، پودر هل و پودر دارچین رو مخلوط کنین و بزارین کنار، قالب 23×33×5 سانتیمتری کره آب شده بمالین با فرچه، یک لایه خمیر بزارین داخل قالب
  2. همه جاش با فرچه کره آب شده بمالین و 5 تا خمیر دیگه روهم همینجور داخل قالب بزارین و هر سری همه جاشون کره آب شده بمالین.
  3. یک و نیم پیمانه از پودر بادام رو روش بریزین و با چنگال یکنواخت کنین، بعد، 5 قاشق چایخوری از مخلوط شکر-هل-دارچین رو روش بپاشین، سپس 4 تا خمیر فیلو رو روش بزارین و هر سری همه جاشون کره آب شده بمالین با فرچه، سپس پودر گردو رو روش پخش کنین، اگه کره سفت شد، 20 ثانیه بزارین مایکروویو، بعد 5 قاشق چایخوری از مخلوط شکر-هل-دارچین بپاشین روش و 4 تا خمیر فیلو بزارین روش و هر سری مثل بقیه لایه ها
  4. همه جای فیلوها کره آب شده بمالین با فرچه، سپس باقیمانده پودر بادام رو پخش کنین روش و باقیمانده مخلوط شکر-هل-دارچین رو بپاشین و سپس 6 خمیر فیلو روش بزارین (هر سری کره آب شده بمالین، همه جای فیلوها).
  5. باقلوارو به 24 قسمت تقسیم کنین با چاقوی تیز، حدودا 5×5 سانتیمتر، بعد در فر گرم شده 180 درجه، 35-40 دقیقه بپزین تا قهوه ای طلایی شه.بعد از فر دربیارین و دوباره از جاهایی که بریدین بازم ببرین و همچنین اطراف قالب رو و 1 ساعت صبر کنین تا سرد شه (ولرم).
  6. همه مواد شربت بجز گلاب رو مخلوط کنین و بجوشونین روی شعله ملایم، بعد شعله رو کم کنین و 5 دقیقه دیگه بجوشونین، بعد که کمی غلیظ شد، از روی شعله بردارین و گلاب رو اضافه کنین.روی باقلوای ولرم، شربت گرم بریزین.روی باقلوا ها پسته بریزین و 2-3 صبر کنین تا شربتو بکشه.
    میتونین این باقلوا رو داخل ظرف دربسته، فریزر بزارین.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 834 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد