باقلوا کادایف

فصل: 
Featured Chef yapdabiyiyelim

طرزتهیه باقلوا کادایف مواد لازم باقلوا کادایف رسیپی باقلوا کادایف

آسان
تقریبا ارزان

باقلوا کادایف
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 50دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

باقلوا کادایف

  • 500 گرم کادایف و یا رشته ختایی نرم (تل کادایف)
  • 150 گرم کره آب شده
  • 2 پیمانه گردو درشت خرد شده

شربت باقلوا

  • 3/4 پیمانه آب
  • 4 پیمانه شکر
  • 1/2 عدد آب لیمو ترش

طرز تهیه

  1. برای شربت، آب و شکر رو حدود 15 دقیقه بجوشونین، بعد آب لیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بجوشونین بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شه.

  2. کره آب شده رو مثل ویدئو، روی کادایف ها بریزین و با دست به کادایف ها بخورونین.نصف کادایف هارو داخل قالب 20 در 30 سانتیمتری که خوب کره مالیدین
  3. پخش کنین و روش گردو هارو بریزین و یکنواخت کنین و بعد نصف دیگه کادایف هارو روشون بریزین و یکنواخت کنین
  4. .در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا هم روش و هم زیرش سرخ شه، سپس با چاقو ببرین و شربت سرد رو روی باقلوای گرم بریزین و 1-2 ساعت صبر کنین تا شربتو بکشه

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 824 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد