شیرینی اسکار

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی اسکار

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

شیرینی اسکار
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

شیرینی اسکار

  • 60 گرم پودر قند
  • 160 گرم کره
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 210 گرم آرد سفید
  • 1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 120 گرم گردو پودر شده
  • مارمالاد برای تزیین

طرز تهیه

  1. پودر قند وکره به دمای محیط رسیده را در کاسه گودی ریخته و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود در حین هم زدن یکی یکی زرده تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.آرد/هل ونمک را با هم الک کنید.آرد را به تدریج اضافه کنید و با کمک لیسک و بصورت دورانی مواد را زیر و روکنید تا خمیر یکدست شود.
  2. خمیر را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.سفیده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و گردوی نگینی ریز یا پودر شده را در ظرفی بریزید . فر را هم روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  3. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده واز آن گلوله هایی به اندازه فندق کوچک برداشته و داخل سفیده تخم مرغ زده و سپس در پودر گردو بغلطانید و در سینی مخصوص فر بچینید و در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
  4. بعد از طی مدت پخت و طلایی شدن ته شیرینی ها سینی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید و کمی زمان بدهید و بعد از سینی به روی پنجره سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند سپس روی آنها را پودر قند الک کنید. در ظرف بچینید.
  5. برای تزیین میتوانیم از پودر پسته و یامارمالاد و یا شکلات ذوب شده استفاده کنید فقط باید در صورت استفاده از مارمالاد یا شکلات قبل از گذاشتن شیرینی ها در فر با استفاده از یک سیخ کباب چوبی یا ابزار فوندانت روی شیرینی ها یک گودی ایجاد کنید تا بعد بتوانید در این حفره مارمالاد یا شکلات ذوب شده بریزید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

برای اینکه بتوانید راحت از خمیر برداشته و گلوله کنید همه خمیر را با هم از یخچال بیرون نیاورید چون خمیر در دمای محیط نرم شده و چسبنده میشود و نمی توانید آنرا راحت گلوله کنید پس کم کم از خمیر بیرون بیاورید.
بعد از خنک شدن کامل شیرینی ها پودر قند اضافی را روی آنها الک کنید چون اگر شیرینی ها گرم باشند پودر قند را آب میکنند

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 199 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد