شیرینی بامیه

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی بامیه

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

شیرینی بامیه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

خمیر بامیه

  • 130 گرم آرد
  • 1 پیمانه آب 1 پیمانه =250 میلی لیتر
  • 2 عدد تخم مرغ 2 عدد =120 گرم
  • 20 گرم کره
  • 2 قاشق سوپ خوری شربت بار یا عسل یا شکر

شربت

  • 2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • 2 قاشق چایخوری آبلیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری زعفران دمکرده غلیظ

طرز تهیه

  1. برای درست کردن خمیر بامیه ابتدا آب کره و عسل را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم آب به جوش آید. مراقب باشید که آب در هنگام به جوش آمدن زیادی تبخیر نشود آب که کاملا حالت جوشیدن پیدا کرد آرد را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم . خمیر بدست آمده را روی حرارت هم بزنید و باز و بسته کنید تا آب خمیر تبخیر شود ته قابلمه یک لایه ته دیگ مانند بوجود آید (در حدود پنج دقیقه)
  2. خمیر را کنار میگذاریم تا ولرم شود . در این فاصله شربت بار را درست میکنیم. خمیر که ولرم شد تخم مرغها را دانه دانه در خمیر میشکنیم و هم میزنیم هم میتوانید با دست ورز دهید و تخم مرغ را به خورد خمیر بدهید هم با قاشق و هم با همزن هر تخم مرغ که به خورد خمیر رفت بعدی را اضافه کنید . من با همزن هم زدم و بعد اضافه کردن تخم مرغ سی ثانیه زمان دادم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود .
  3. اگر تخم مرغ های شما کوچک باشد ممکن است اضافه کردن تخم مرغ سوم هم لازم باشد پیشنهاد میکنم تخم مرغ سوم را در ظرفی بشکنید هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیرتان زیادی شل نشود. خمیر آماده را در قیف با ماسوره شیاردار بریزید . حالا میزان زیادی روغن را درتابه بریزید تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کار را شروع کنید.
  4. قیف را در یک دست و قیچی تمیزی را در دست دیگراتان بگیرید و بامیه ها را در روغن فرم دهید قیچی را در روغن بزنید و بعد هر فشار به قیف خمیر را قیچی کنید سعی کنید سایز بامیه ها با هم مساوی باشد که همزمان سرخ شوند حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا خمیر کاملا پخته شود حدود یک ربع طول میکشد تا بامیه ها کامل سرخ شوند البته به سایز بامیه ها خیلی بستگی دارد.
  5. بامیه های سرخ شده صدای خش خش و تردی میدهند بامیه های سرخ شده را از روغن خارج کنید و در صافی بریزید .و سریع در شربت آماده ولرم بریزد و بعد پنج دقیقه از شربت خارج کنید.بامیه ها هر چه بیشتر در شهد بمانند شیرین تر میشوند.
  6. برای درست کردن شربت آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید شکر که در آب حل شد ابلیمو را اضافه کنید .
  7. بعد از پنج دقیقه گلاب و زعفران را هم اضافه کنید و بگذارید شربت قوام آید شربت وقتی قوام آمده که اگر از مایع شربت با قاشق بردارید و خالی کنید حالت پیوسته داشته باشد نه اینکه قطره قطره از قاشق بریزد . شربت بعد خنک شدن نه باید شل و نه باید غلیظ و عسل مانند باشد شربت شل باعث نرم شدن بامیه ها میشود و شربت غلیظ هم داخل بامیه ها نمیرود بامیه ها را بعد از خارج کردن از شربت میتوانید با پودر پسته تزیین کنید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 391 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد