شیرینی نگرو یا نقرو

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه شیرینی نگرو یا نقرو مواد لازم شیرینی نگرو یا نقرو

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی نگرو یا نقرو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

شیرینی نگرو یا نقرو - حجم بالا

  • 7500 گرم خورده شیرینی
  • 2 کیلو گرم روغن صاف قنادی
  • 1 کیلوگرم روغن کره ای
  • 1300 گرم ارد نخودچی
  • 500 گرم شیر
  • 700 گرم شکر
  • 400 گرم سفیده تخم مرغ
  • سفیده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه شیرینی نگرو یا نقرو ابتدا روغن کره ای ور غن معمولی و خورده الک شده وارد نخودچی وقهوه وپودر هل را داخل میکسر( همزن) میریزیم تا کاملا پوک وصاف شود درظرف دیگر سفیده تخم مرغ وشیروشکر راخوب قاطی میکنیم تاشکر حل شود
  2. بعدش مخلوط شیروشکر وتخم مرغ را به موادداخل همزن اضافه میکنیم تاخمیر یکدستی بدست بیاد حدود نصف روز در یخچال استراحت میدیم تاخوب سفت وخنک شود
  3. بعد روی سطح صافی خمیرمون را صاف میکنیم به قطر خمیر مشهدی حدود 2میل. روش کنجد وپودر پسته میپاشیم وروش ورزنه میکشیم بعد باقالبهای مختلف گرد و قلب به سلیقه خودمون قالب میزنیم داخل سینی چیده ودرون فر بادرجه 180 الی 200 قرارمیدیم حدود 10 دقیقه احتمال داره زودتر هم دربیاد باید حواسمون باشه بعد از پختن وخنک شدن داخل ظرف یاسینی میچینیم ونوش جان میکنیم برای تهیه مصرف خانگی مواد لازم رو تقسیم بر 10 نمایید 
  4. این شیرینی قاتل خورده شیرینی در قنادیهاست وطعم ومزه خیلی خاصی دارد.بهترین گزینه واسه عصرونه هست که باچایی میل شود.قهوه را برحسب ذائقه خود میتوانید کم یازیادش کنین.تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ فرقی ندارد هرکدوم را زدین اشکال ندارد.شیرینی نگرو یا نقرو

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 400 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد