شیرینی کرمانشاهی

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی کرمانشاهی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی کرمانشاهی

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی کرمانشاهی

  • 3 کیلوگرم پودر نارگیل پرچرب
  • 2200 گرم شکر
  • 70 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری وانیل و رنگ زرد و کاکائو به دلخواه

شربت

  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • 1 قاشق سوپ خوری ابلیمو یا جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری
  • 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

طرز تهیه

  1.  ابتدا شکر و پودر نارگیل و وانیل را خوب با قاشق مخلوط میکنیم و بعد کم کم تخم مرغ را اضافه میکنیم تا تموم بشه و خمیر صاف و یکدستی بدست بیاد. در این مرحله میتونیم رنگ و یا پودر کاکائو را به خمیرمون اضافه کنیم.
  2. اگه شل باشه با پودرنارگیل و اگه سفت باشه با تخم مرغ متعادلش کنید. خمیر بدست امده را داخل قیف با ماسوره ساده میریزیم و داخل فنجونهای کیک یزدی که کپسول قرار داده ایم, میریزیم.
  3. به سلیقه خودمون به شکلهای مختلف میتونیم ماسوره بزنیم. بعد قالبها رو داخل فر قرار میدیم با درجه حرارت 200 به مدت زمان 20 دقیقه. بعد از پختن و سرد شدن, شیرینیها را در شربت داغ میزنیم.
  4. چون شیرینیها که از فر در میاد, سفته. بعد به سلیقه خود روش رو تزیین کرده و نوش جان میکنیم. موندگاری این شیرینی زیاد نیست و باید درجای خنک نگهداری شود.
  5. ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل قل بجوشه ) قرار بدین . تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ، تقریبا ۱۰ دقیقه طول میکشه .
  6. بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین 3 الی 4 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه .
  7. اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو بهم بزنید .
    با یه قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه .
  8. آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید . شربت آماده است.
  9. می توانید بعد از خاموش کردن گاز, به موادتون 1 ق س گلوکز اضافه کنید.
    نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 150 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد