باقالى پلو با‌ ماهيچه

فصل: 

طرزتهیه باقالى پلو با‌ ماهيچه مواد لازم باقالى پلو با‌ ماهيچه

تقریبا مشکل
تقریبا گران

باقالى پلو با‌ ماهيچه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

باقالى پلو با‌ ماهيچه

  • 4 پیمانه برنج
  • 3 پیمانه باقلا پاک کرده
  • 2 پیمانه شوید
  • 500 گرم ماهیچه گوسفندی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد برگ بو
  • 1/2 استکان زعفران دم کرده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک ، فلقل ، دارچین، زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه باقالى پلو با‌ ماهيچه برنج را از شب قبل با مقداری آب و 2 قاشق غذا خوری نمک بخیسانید .گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و کمی زرد چوبه و فلفل و مقداری آب روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت برای گوشت در نظر بگیرید .در قابلمه مناسبی تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و باقلا پاک کرده را داخل آن بریزید .
  2. زمان جوشیدن باقلا در آب به نوع آن بستگی دارد . اگر از باقلا تازه استفاده میکنید حدود ۱۵ دقیقه کافی است. اگر از باقلا فریز شده استفاده میکنید توجه داشته باشید که قبل از ریختن باقلا در آب کاملا یخ زدایی شده باشد و در اینصورت حدود 20 دقیقه در آب بجوشد کافی است .بعد آب روی برنج را خالی کنید و برنج را داخل قابلمه بریزید
  3. بسته به نوع برنج، در زمان معین برنج و باقلا را با هم آبکش کنید .ته قابلمه حدود ۲ قاشق غذا خوری روغن بریزید، ته دیگ مورد نظر را پهن کنید(میتوانید از برگ کاهو برای ته دیگ استفاده کنید که بسیار لذیذ و خوشمزه از کار در میاید)، یک لایه از مخلوط برنج و باقلا بریزید و کمی شوید اضافه کنید، به آرامی شوید را با برنج مخلوط کنید و دوباره لایه به لایه از مخلوط برنج و باقلا و شوید بریزید و در انتها تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید . ( می توانید شوید را قبل از ریختن مخلوط برنج و باقلا داخل قابلمه، یعنی داخل آبکش با مواد مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند )
  4. نیمی از زعفران دم کرده را همراه با یک استکان مخلوط آب جوش و روغن روی برنج بریزید و برنج را دم بگذارید. حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم زمان برای دم کشیدن برنج در نظر بگیرید .
    بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید . در انتهای طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقی مانده باشد .آب گوشت را صاف کنید، یعنی پیاز و برگ بو را خارج کنید و دور بریزید. باقالى پلو با‌ ماهيچه
  5. در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود . بعد گوشت پخته را – که بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه کمی نمک و دارچین داخل تابه بریزید .
  6. تمام سطح آنرا سرخ کنید ، باقیمانده زعفران را داخل تابه بریزید . نمک و ادویه آن را کنترل کنید و یک الی دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید.باقالى پلو با‌ ماهيچه
  7. وقتی برنج دم کشید مقداری روغن گرم کنید و روی پلو بریزید . پلو را داخل قابلمه به آرامی با کمک کفگیر مخلوط کنید و داخل دیس بکشید . نیمی از برنج را بکشید و گوشت آماده را روی آن قرار دهید و بقیه پلو را روی گوشت بریزید و غذا را سرو کنید

یاداشت دستور تهیه

باقالی پلو با شوید تازه عطر و طعم دیگری دارد پس سعی کنید در درجه اول از شوید تازه استفاده کنید و اگر در دسترس نبود از شوید خشک
در برنج های مخلوط زمان آبکش کردن برنج بسیار مهم است زمانی برنج را آبکش کنید که مغز آن هنوز کمی سفت است
استفاده از روغن حیوانی عطر و طعمی بی نظیر به این غذا میدهد باقالی پلو را با مرغ هم میتوان تهیه و سرو کرد

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 778 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد