باقلا قاتق غذای گیلانی

فصل: 
توسط

طرزتهیه باقلا قاتق غذای گیلانی مواد لازم باقلا قاتق غذای گیلانی دستورتهیه باقلا قاتق غذای گیلانی

آسان
تقریبا ارزان

باقلا قاتق غذای گیلانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

باقلا قاتق غذای گیلانی

  • 2 عدد سیر
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1/2 قاشق چایخوری زرد چوبه
  • 1 قاشق چایخوری شوید
  • اب به مقدار لازم
  • نمک و فلفل
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم باقلا

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه  باقلا قاتق غذای گیلانی  باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می کنیم .اینکار باعث میشود باقلا بهترپخته شود و باد باقلا گرفته شود
  2. بعد با قلا را پوست  می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد یا رنده می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم .باقلا قاتق غذای گیلانی
  3. زرد چوبه و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . به باقلا به مقدار لازم آب اضافه می کنید تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد .
  4. شعله را ملایم کرده و می گذاریم آرام بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن را اضافه و میزان کرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می کشیم .
  5.  تخم مرغ  دیگر را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .نوش جان باقلا قاتق غذای گیلانی

یاداشت دستور تهیه

 اگه میخواید باقلا له نشود کمی با قلا را سرخ کنید . این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد .
 پاچ باقلا و باقلای کشاورزی خشک باید خیس شوند. تازه و فریزری نیازی به خیس کردن نداره

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 545 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد