بافالو وينگز

فصل: 
Featured Chef آقای زنجانی

طرزتهیه ومواد لازم بافالو وينگزبال و كتف تند و شيرين با سس پنیر

تقریبا مشکل
تقریبا گران

بافالو وينگز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

بافالو وينگز

  • 15 عدد بال وكتف مرغ
  • 1/3 پیمانه سس كچاپ
  • 1 قاشق چایخوری فلفل پرک
  • 1 قاشق غذاخوری كنجد
  • 3 حبه سيرتازه
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق چایخوری پودر زيره ،پودرگشنيز،رزماري
  • نمك وفلفل وروغن كنجدبه مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری گشنيزتازه

سس پنير

  • 3 قاشق غذاخوری ماست
  • 2 قاشق غذاخوری پنيرخامه ای
  • 1 قاشق غذاخوری پنير بلوچيز
  • 2 قاشق غذاخوری پيازچه

طرز تهیه

  1. بال مرغ  و كتف مرغ ها را كمي برش مي دهيم تا كاملا مزه دار شوند بعد داخل ظرفي ريخته و به آن سس كچاب، عسل، سير تازه، كنجد و تمامي ادويه ها را اضافه نموده و كاملا مخلوط كرده
  2. تمامي مواد به خورد مرغ برود و به مدت 3 ساعت داخل يخچال مي گذاريم.
  3. مرغ ها را داخل ماهيتابه ريخته و كمي با حرارت زياد تفت مي دهيم و بعد در ماهيتابه را مي گذاريم تا به مدت نيم ساعت كاملا پخته شود و در آخر به مدت 5 دقيقه داخل فر با حرارت 250 درجه قرار داده تا بال و كتف مرغ برشته شود.
    براي تهيه سس مواد اوليه آن را با هم مخلوط كرده و در كنار مرغ ها خنك سرو مي كنيم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 785 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد