بادمجان پارمسان

گروه: 
فصل: 
توسط

بادمجان پارمسان

تقریبا مشکل
تقریبا گران

بادمجان پارمسان
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 8 نفر

  • 3 عدد بادمجان پوست کنده و نازک ورقه شده
  • 2 عدد تخم مرغ زده شده
  • 4 فنجان خرده نان ایتالیایی(خرده نان دارای ادویه ایتالیایی)
  • 6 فنجان مايع ماكاروني
  • 16 اونس پنیر موتزارلا خرد شده
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 1/2 فنجان ریحان خشک

طرز تهیه

  1. فر را از قبل گرم می نماییم روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد.
  2. ورقه های بادمجان را ابتدا درون تخم مرغ زده شده فرو میبریم و سپس در خرده نان(پودر نان) می غلتانیم.
  3. برشها را در ظرف مخصوص فر چیده(بطوریکه روی هم نباشند) و در فری که قبلا گرم شده به مدت 5 دقیقه میگذاریم، سپس برشها را برعکس نموده و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر میگذاریم.
  4. یک ظرف 9x13 اینچی را برداشته و کف آن را با سس اسپاگتی می پوشانیم. ورقه های بادمجان را بصورت مرتب و یک لایه روی این سس میچینیم.
  5. روی ورقه ها، بصورت یکنواخت پنیر موتزارلا و پنیر پارمسان میریزیم. با مواد باقیمانده لایه ها را تکرار می نماییم، لایه بعدی دوباره از سس استفاده مینماییم و بادمجان و پنیر.
  6. وقتی مواد تمام شد روی پنیر ریحان می پاشیم.
  7. ظرف را در فری که قبلا گرم شده می گذاریم به مدت 35 دقیقه تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود.

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن)
Per Serving
  • کیلوکالری: 487 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 8.8گرم
  • سدیم(میلیگرم): 1663میلی گرم
  • کربوهیدرات: 62.1گرم
  • چربی: 16گرم
  • چربی اشباع(گرم): 78گرم
  • پروتئین: 24.2گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد