بابا قنوج

گروه: 
فصل: 
توسط

با نان پیتا و سبزیجات، درکنار خوراک حمص و یا به تنهایی نیز خوشمزه و لذیذ است.

خیلی آسان
ارزان

بابا قنوج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت 45دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک و فلفل

  • 1 عدد بادمجان
  • 1/4 فنجان آب لیمو
  • 1/4 فنجان ارده
  • 2 قاشق غذا خوری کنجد
  • 2 عدد سیر ریز شده
  • 1 1/2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

طرز تهیه

  1. فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ورق مخصوص فر را اندکی چرب کنید.
  2. بادمجان ها روی ورق قرار دهید و با چنگال سطح آن ها را سوراخ کنید. به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، تنوری کنید و هرچند دقیقه یک بار آن ها را تاب دهید و برگردانید. سپس بادمجان ها را از تنور خارج کنید و در یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید. بعد ار آب خارج کنید و پوست بگیرید.
  3. بادمجان، آبلیمو، ارده، کنجد و سیر را در یک مخلوط کن بریزید و پوره کنید. نمک و فلفل را به عنوان چاشنی اضافه کنید. مخلوط بادمجان را به یک کاسه ی بزرگ انتقال دهید و آرام آرام روغن زیتون را به آن اضافه و مخلوط کنید. قبل از مصرف، مواد را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  4. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 66 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 2.2گرم
  • سدیم(میلیگرم): 7میلی گرم
  • کربوهیدرات: 4.6گرم
  • چربی: 5.2گرم
  • پروتئین: 1.6گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد