اتریشی

فصل: 
توسط

طرزتهیه اتریشی مواد لازم اتریشی

آسان
تقریبا ارزان

اتریشی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 8 نفر

اتریشی

  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 500 گرم مارسبان کم شیرین
  • 100 گرم شیر
  • 15 عدد تخم مرغ
  • 600 گرم آرد
  • 500 گرم خاکه قند(نثار )
  • 500 گرم روغن صاف(50)

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه اتریشی ابتدا روغن وخاکه قندومارسیبان را با هم با دور کند بزنید یکم که قاطی شد دستگاه را به دور تند تغییر دهیدتا کاملا پف کند و کرمی شود دور دستگاه را به متوسط تغییر دهید و تخم مرغ و شیر را کم کم به آن اضافه کنید 
    وقتی کاملا صاف و یکدست شد دور دستگاه را به کند تغییر دهید 
  2. و آرد و بکینگ پودر را به آرامی به آن اضافه کنید (آرد با دست یا لیسک هم میتوانید بهم بزنید )خمیرشما آماده ی قالب گیری است اگر دوست دارید اتریشی شما دو رنگ باشد که معمولا این نوع شیرینی بیشتر دورنگ و یا سه رنگ هستند کمی از خمیر را بردارید 
    در ظرفی جدا گانه با پودر کاکائو یا هر رنگی که دوست دارید(زعفرانی ) مخلوط کنید 
    سعی کنید قبل از این که آرد به خوبی مخلوط شود این کار را انجام دهید
  3. سپس در قالبی که قبلا چرب کرده اید وزیرش کاغذ گذاشته اید بریزید این را باید با قیف بزنید نه با قاشق چون اگر قرار بر دو رنگ بیرون آمدن این باشد باید با 2 قیف این کار را انجام دهید حلقه ی اول سفید و حلقه ی دوم کاکائو یا برعکس
  4. بعد از قیف زدن کمی به قالب ظربه بزنید تا بافت کیک کمی منسجم تر و صاف تر شود البته بعضی از دوستان بعد از بیرون آمدن از فر کیکها را پرس میکنند که من نمیپسندم دمای فر شما 180 درجه ی سانتیگراد 
    و زمان تقریبی پخت شما 40 دقیقه است
  5. ( توصیه مهم)بارها گفتم باز هم عرض میکنم دمای فر شما بستگی به درجه ی دماسنج شما دارد هیچ کدام از دستوات دمای فر شما را تعیین نمیکندو مدت زمان پخت هم همیشه تقریبی محاسبه میشه حتما قبل از بیرون اوردن کیک اطمینان حاصل کنید که خدای نکرده زحمت شما بی ثمر نشود
  6. چون مقدار قالب گیری کیک شماو نازکی یاکلفتی خمیر یا هر نوع شیرینی که میزنید در مدت پخت تاثیر به سزایی دارد

یاداشت دستور تهیه

خانم های خانه دار عزیز به جای روغن میتوانید از کره استفاده کنید
مارسیبان کم شیرین بهترین گزینه واسه این کار هست
چنانچه میخواهید خمیرتان سه رنگ شود بعد از مخلوط کردن آرد خمیر را سه قسمت کنید بهتر است ارد خوب مخلوط نشده باشد تا در موقع اضافه کردن رنگ و کاکائو از مقدار هم زدن اضافه کیک کم کنیم
و یا قبل از اینکه آرد را مخلوط کنیم به قسمت های مساوی تقسیم کنیم
این نوع کیک با آرد سبوسدار هم امکان پذیر است 
(در نظر داشته باشید که هر چه آرد شما سبوس بیشتری داشته باشد شیرینی و یا کیک تان تیره تر خواهد شد هیچ قنادی از ارد سبوس دار استفاده نمیکند یعنی اجازه کار کردن ندارند اما شما در منزل خودتان این فرایند مفید را حتما انجام دهید )
بعداز خنک شدن به سلیقه خودتزئین کنیدونوش جان نمایید 
ماندگاری اتریشی تا بیست روز هم میتونه باشه بشرطی که داخل یخچال نگهداری شود

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 500 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد