نان شیرینی اسکون عسلی با آرد بادام هندی و کدو حلوایی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل نان شیرینی اسکون عسلی با آرد بادام هندی و کدو حلوایی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

نان شیرینی اسکون عسلی با آرد بادام هندی و کدو حلوایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1 سرويس آرد بادام هندی
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 فنجان پوره کدوحلوایی
  • 1 قاشق غذا خوری عسل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید.
  2. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
  3. در یک کاسه مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه ی دیگر تخم مرغ و پوره کدوحلوایی و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کنید.
  6. خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل یک دایره یا هر شکل دیگری که دوست دارید در بیاورید.
  7. 20 دقیقه در فر بپزید. از فر بیرون بیاورید و به 6 قسمت تقسیم کنید.
  8. دوباره در فر قرار دهید و 5 تا 10 دقیقه دیگر (اگر دوست دارید لبه های شیرینی کمی ترد شود) در فر بپزید.
  9. بگذارید اسکون ها خنک شوند سپس باقی عسل را روی آنها بچکانید.
  10. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) : honey.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد