آش سبزی شیرازی

فصل: 
توسط

طرزتهیه آش سبزی شیرازی مواد لازم آش سبزی شیرازی تهیه درمنزل آش سبزی شیرازی

آسان
تقریبا ارزان

آش سبزی شیرازی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

آش سبزی شیرازی

  • 300 گرم گوشت گوسفند
  • 200 گرم حبوبات ( عدس و نخود و لوبیا چیتی ) مجموعا 200 گرم
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 پیمانه پلوپزی برنج نیم دانه
  • 150 گرم سبزی تره
  • 100 گرم سبزی ترخون
  • 2 لیتر آب
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

  1. اول لوبیا چیتی و عدس و نخود را بخیسانید سپس آنها را بپزید و به کناری بگذارید . ( یادتون باشد هنگام پخت، به حبوبات نمک اضافه نکنید چون سفت می شه و زمان پختش افزایش پیدا می کنه ).
  2. حالا برنج را هم با مقداری آب بپزید تا حسابی باز شود و لعاب پس دهد.
  3. گوشت را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل و2 لیتر آب بپزید و به کناری بگذارید.
  4. نیمی از حبوبات را به همراه گوشت پخته شده و برنج بکوبید. حالا مواد کوبیده شده و بقیه حبوبات و سبزی های خرد شده را به آب گوشت اضافه کنید . ( برای این آش لازم نیست سبزی ها را زیاد ریز خرد کنید).
  5. در دیگ را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد وهر از گاهی هم بزنید تا ته نگیرد، اگر آب آش کم بود در صورت لزوم مقداری آب داغ به آن اضافه کنید
  6. در آخر هم نمک آش را اندازه کنید و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه ریخته و با پیاز داغ آنرا سرو کنید .( حالا شما هم مثل من می دانید این آش با نان سنگک داغ آن هم صبحانه چقدر می چسبد، نوش جان )

یاداشت دستور تهیه

یک پیشنهاد برای آن دسته از عزیزانی که با هضم حبوبات مشکل دارند، این است که " حبوبات را به مدت یک شبانه روز در آب بخیسانند و در این فاصله سه بار آب حبوبات را عوض کنند، با این کار بیشتر نفخ حبوبات گرفته میشود

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد