آرانچینی با سس مارینارا

فصل: 
توسط
Featured Chef Kelly Senyei

آرانچینی (توپ های برنجی) را داغ به همرا مقداری سس مارینارا گرم میل کنید.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

آرانچینی با سس مارینارا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

آرانچینی با سس مارینارا

  • 2 فنجان برنج سفید پخته شده، و خنک
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 8 عدد تکه پنير موزارلای تازه
  • 1 فنجان تکه نان ایتالیایی
  • 4 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن
  • 1 فنجان سس مارینارا خانگی یا آماده

طرز تهیه

  1. یک ظرف بزرگ و سنگین را بر روی حرارت متوسط قرار داده و به اندازه کافی روغن سبزیجات اضافه کرده تا به اندازه 12 سانت در ظرف بالا بیاید.
  2. برنج، پارمسان، و 1 عدد تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ترکیب نموده و با داستان خود مخلوط را کاملا ترکیب نمایید.
  3. هر آرانچینی را با بر داشتن مقداری از ترکیب و فشرده نمودن آن و قرار دادن یک تکه موزارلا در شکم آن شکل دهید. این پروسه را برای شکل دادن 8 آرانچینی تکرار نمایید.
  4. 2 تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط نمایید. هر آرانچینی را در تخم مرغ ها فرو برده و سپس وارد خرده نان نمایید و مقدار اضافی را بریزید.
  5. هنگامی که روغن به دمای حدود 200 درجه می رسد، 2-3 تا آرانچینی نان خشک خورده را به ظرف اضافه نموده و تا هنگام قهوه ای مایل به طلایی شدن و مغز پخت شدن سرخ نمایید.
  6. با یک قاشق زاویه دار آرانچینی سرخ شده را از ظرف برداشته به یک بشقاب دارای کاغذ آشپزی انتقال دهید. فورا بر روی آرانچینی نمک بپاشید. سایر آرانچینی ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد