پای سیب

فصل: 

آموزش پای سیب

خیلی آسان
ارزان

پای سیب

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 5 عدد سیب ترش 4 تا 5 عدد
  • 2/3 پیمانه شکر نصف تا 2/3 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • 1 قاشق غذاخوری کره یا بیشتر
  • آرد در صورت تمایل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد خمیر پای آماده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت داغ کنید.
    یک خمیر را کف قالب پای پهن کنید. سیب ها را پوست کنده و هسته ی آن را بگیرید و نازک قاچ کنید.
  2. آنها را روی خمیر بچینید. شکر و دارچین و پوست لیموترش را مخلوط کنید و روی سیب ها پخش کنید.
  3. در صورت تمایل آب لیموترش و کمی آرد هم اضافه کنید.روی سیب ها کمی کره بمالید و لایه دوم خمیر را روی سیب ها بکشید.
  4. لبه ها را چین دهید و چند برش دهید یا در صورت تمایل رویه را مشبک کنید و روی آن سفیده تخم مرغ بمالید.
    قالب پای را داخل یک سینی فر قرار دهید و آن را در طبقه وسط فر بگذارید.
  5. 30 دقیقه در فر 450 درجه فارنهایت بپزید سپس دما را روی 325 درجه فارنهایت بگذارید و 10 دقیقه دیگر تا زمانی که مواد داخل پای از لای شکاف ها حباب بزند به پخت ادامه دهید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد