کیک سیب و بادام (بدون گلوتن)

فصل: 
خیلی آسان
ارزان

کیک سیب و بادام (بدون گلوتن)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3/4 پیمانه آرد بادام
  • 1/4 پیمانه آرد ذرت
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته کاساوا
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 5 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری شیر بادام
  • 2 عدد سیب بزرگ، پوست کنده و به شکل مکعب های ریز خرد شده
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • جوز تازه رنده شده طبق ذائقه

برای روی کیک

  • جو نصف پیمانه بدون گلوتن
  • گردو خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 1 قاشق چایخوری کره

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
    شش ماده ی اول را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و با همزن بزنید. کره، وانیل، تخم مرغ، شیر بادام، دارچین، جوز و سیب را در یک کاسه ی بزرگ دیگر مخلوط کنید و با همزن بزنید.
  2. مخلوط مواد خشک را آهسته و کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید.
    خمیر را داخل یک قالب کیک 22 در 22 سانتی متر که کف آن را چرب کرده اید بریزید. آن را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. برای درست کردن رویه در این مدت، جو، گردو، شیره افرا، دارچین، کره و نمک دریایی را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. با استفاده از دست مخلوط را خوب هم بزنید.
    مخلوط رویه را روی خمیر خنک شده بریزید و روی آن کمی نمک دریایی و شکر بپاشید.
  4. سپس 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. قبل از سرو کردن بگذارید کیک 20 تا 25 دقیقه بماند و خنک شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد