کیک انجل فود کره ای

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک انجل فود کره ای

آسان
تقریبا ارزان

کیک انجل فود کره ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک انجل فود کره ای

  • 150 گرم کره
  • 180 گرم سفیده تخم مرغ
  • 240 گرم شیر
  • 300 گرم آرد قنادی
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر کرم تارتار
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 12 گرم
  • 390 گرم شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. تمام مواد را از قبل بیرون یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شوند. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. 
    فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. 
  2. کره هم دمای محیط و وانیل و نصف شکر را در کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کره کمی به خورد شکر رود. حدود یک دقیقه کافیست. 
  3. یک سوم مخلوط آرد را به کره اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید. سپس نصف شیر را اضافه کنید و مجددا با دور کند همزن در حد مخلوط شدن، بزنید. سپس به ترتیب یک سوم دیگر آرد، نصف شیر و یک سوم باقیمانده آرد را اضافه کنید و هر بار فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. 
  4. پره های همزن را شسته و کاملا خشک کنید. 
    در کاسه دیگری سفیده تخم مرغ را با نمک مخلوط کنید و با دور تند همزن حدود 30 ثانیه بزنید تا سفیده ها از لختگی درآید.
  5. سپس پودرکرم تارتار را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید و در حین روشن بودن همزن، نصف دیگر شکر را به تدریج به سفیده اضافه کنید و خوب بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند و اگر همزن را درآورید، حالت قله ای روی سفیده ایجاد شود. برای من حدود 4 دقیقه طول کشید تا سفیده ها فرم بگیرند. 
  6. سپس سفیده های فرم گرفته را طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت زیر و رو به ارامی مخلوط یا فولد کنید. 
    کف یک عدد قالب بیست و پنج سانتی را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ و جداره قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید. سپس مایه کیک را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه بگذارید.
  7. این زمان بستگی به تنظیمات دمای فر شما دارد. 35 دقیقه که گذشت، مدام کیک را چک کنید. زمانی کیکتان آمادست که اگر خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید، تمیز بیرون آید. 
  8. سپس قالب را از فر دراورده و اجازه دهید خنک شود. بعد آن را از قالب دراورید و به دلخواه تزیین کنید.

یاداشت دستور تهیه

اگر خیلی وقتها مثل من نمیدونید با سفیده های اضافه تون چکار کنید، پیشنهاد میکنم این کیک را درست کنید. هم بافت نرمی دارد و هم خوش طعم است و از همه مهم تر از سفیده هاتون تونستید استفاده کنید.
من این کیک را با سفیده های تخم مرغی که از قبل در فریزر داشتم، درست کردم

من این کیک را با نصف مواد توی قالب 20 سانتیمتری درست کردم. 

برای تزیین این کیک میتوانید از گاناش روان استفاده کنید. من البته کمی سس شکلاتی روی آن ریختم و پودر نارگیل پاشیدم. نوش جان

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 180 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد