شیرینی تخته ای بادام و تمشک

فصل: 
توسط

این شیرینی تخته ای به خوبی در فریزر می ماند. آنرا در پلاستیک بپیچید و در ظرف محفوظ از هوا فریز کنید.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی تخته ای بادام و تمشک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1/5 فنجان بادام درسته
  • 1/5 فنجان شکر
  • 1/5 فنجان آرد همه منظوره
  • 3/4 فنجان کره بدون نمک سرد، 8 قسمت شده
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 1 فنجان مربای تمشک بدون تخم
  • 1/2 فنجان بادام ورقه شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف و دیواره های یک قالب فر 22 در 32 سانتی متری را با فویل آلومینیومی بپوشانید بطوریکه از هر طرف ده سانتی متر آویزان باشد. روی فویل را کمی با اسپری آشپزی چرب کنید.

  2. بادام ها و شکر را داخل غذا ساز بریزید و بزنید تا مغز ها خوب آسیاب شوند. آرد، کره و عصاره بادام را بزنید تا مخلوط دارای تکه های درشت شود و گلوله گلوله شود.

  3. 4/3 مخلوط بادام را داخل قالب بریزید و فشار دهید. مربا را روی آن بمالید سپس باقی خمیر را بریزید و روی آن بادام ورقه شده را بپاشید.

  4. 25 تا 30 دقیقه آنقدر در فر بپزید تا مربا شروع به حباب زدن کند و روی شیرینی طلایی شود. بگذارید روی یک توری فلزی کاملاً خنک شود. با گرفتن لبه های فویل از داخل قالب در بیاورید و روی تخته قرار دهید. فویل را جدا کنید و به شکل 36 مربع برش دهید.

    ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  5. Copyright (c) : tidymom.net
  6. شیرینی تخته ای بادام و تمشک

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد