کیک عصرانه ی هلو و خامه

فصل: 
توسط

چنگال خود را در این کیک خوش طعم فرو کنید و برش های هلوی شیرین با خرده های کیک و رویه ی خامه ای را بردارید. این کیک برای صبحانه یا عصرانه یا دسر فوق العاده است.
مواد لازم (برای 10 تا 12 نفر)

مشکل
تقریبا گران

کیک عصرانه ی هلو و خامه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

مواد لازم جهت تهيه رویه :

  • 1 قاشق غذا خوری کره
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 3/4 فنجان شکر پودری
  • 5 قاشق غذا خوری خامه پرچرب زده شده یا شیر

  • 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 3/4 فنجان کره ی بدون نمک، نرم شده
  • 2 عدد تخم مرغ جدا
  • 1 فنجان خامه پر چرب زده شده یا شیر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 2 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 630 گرم کمپوت هلو

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

  2. آرد، شکر؛ دارچین، جوز و کره را با هم مخلوط کنید. مخلوط دارای تکه های درشتی خواهد بود. یک پیمانه از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.

  3. زرده های تخم مرغ را با خامه مخلوط کنید و به باقیمانده ی مخلوط آرد اضافه کنید.
  4. نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

  5. سفیده تخم مرغ ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

  6. خمیر را داخل قالب با کفه ی جدا شو بریزید. کمپوت هلوی له شده را یکدست روی خمیر پهن کنید. مخلوط آردی را که کنار گذاشته بودید روی آن بریزید.

  7. 55 تا 65 دقیقه در فر بپزید تا روی آن قهوه ای روشن شود.

  8. اجازه بدهید 5 دقیقه خنک شود سپس از قالب بیرون بیاورد.

  9. رویه ی وانیلی را قطره قطره روی کیک بریزید.

  10. برای رویه:
    کره را در ماکروویو آب کنید سپس وانیل را اضافه کنید.
    شکر پودری را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

  11. 3 قاشق غذاخوری خامه یا شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه ای و یکدست شود. یک قاشق یک قاشق خامه اضافه کنید تا به غلظت مناسب یعنی آنقدر رقیق که روی کیک را بپوشاند برسید.

  12. نکته:
    می توانید این کیک را در یک ظرف شیشه ای چرب شده با اندازه های 22 در 32 سانتی متر به مدت 45 دقیقه در فر بپزید.
  13. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  14. Copyright (c) : tidymom.net
  15. کیک عصرانه ی هلو و خامه
  16. کیک عصرانه ی هلو و خامه
  17. کیک عصرانه ی هلو و خامه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد