آچما

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم آچما

آسان
تقریبا ارزان

آچما
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر آچما

  • 1 بسته خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • 2 لیوان شیر ولرم
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 200 میلی لیتر آب گازدار
  • 1 لیوان روغن مایع
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 2 قاشق مرباخوری نمک
  • 1 قاشق مرباخوری ماهلپ (هسته میوه درخت گیلاس وحشی) بصورت پودر شده
  • آرد به مقدار لازم(زیاد آرد نزنین تا نونتون سفت نشه)
  • 2 قاشق غذاخوری کره (برای مالیدن )

رومال

  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد

طرز تهیه

  1. شیر ولرم و خمیر مایه رو مخلوط کنین و 10 دقیقه استراحت کنه، بعد بجز آرد، بقیه مواد رو اضافه کنین و مخلوط کنید
  2. کم کم آرد رو اضافه کنین و یک خمیر چسبناک میشه. با روغن مایع خمیر رو جمع و جور کنین و روشو بپوشونین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه.
  3. خمیر رو به توپکهای کمی بزرگتر از گردو تقسیم کنین و با کمک روغن مایع با دست بازشون کنین و کره بمالین و رول کنین و بزارین کمی استراحت کنن. بعد دوتادوتا رول هارو کمی دراز کنین و ببافین و مثل شکل کنین.
  4. روشون زرده تخم مرغ و کنجد بزنین و نیم ساعت بزارین استراحت کنن. در فر گرم 180 درجه تا وقتیکه سرخ شن بپزین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 245 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد