آبان 17

پنیر سبد پنیری به سبک عربی و نیمه نرم است که از پنیر مایه گیاهی و شیر پاستوریزه گاو برای تهیه آن استفاده می شود. این پنیر را روی سبدهای چوبی زیبایی خشک و قالب دهی می کنند.

پنیر سبد

 

این پنیر به شکل دایره های کوچک که وزنی بین 12 تا 18 اونس دارند تولید می شود. این پنیر جزو سه پنیر خاورمیانه ای پرفروش در ایالات متحده آمریکا است. این پنیر در مقاسه با پنیر سبد تازه و سبد خشک دارای طعمی شور است و طعم خوبی بهمراه گوجه فرنگی، ریحان، نان پیتا و کراکر دارد. همچنین بعضی مردم ترجیح می دهند آن را همراه با مربا یا عسل و بعنوان صبحانه مصرف کنند. از آنجائیکه این پنیر براحتی ذوب نمی شود در خیلی از غذاهای هندی بعنوان جایگزینی برای پنیر(Paneer) استفاده می شود. .همچنین لازم به ذکر است که  این پنیر را می توان بمدت شش ماه در یخچال نگهداری کرد.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا:
نوع: نرم، نیمه نرم
بافت جویدنی و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: سفید

منبع :cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 17 آبان 1392 09:06  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 2010 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد