آبان 17

 

برا نام پنیری از شهر برا در بخش پیمونت کشور ایتالیا است. اگرچه امروزه این پنیر در نقاط مختلف ایتالیا تولید می شود اما نوعی از آن که در استان کوئنو تولید می شود معتبر ترین آنها محسوب می شود.

پنیر برا

این پنیر از شیر پاستوریزه یا غیر پاستوریزه گاو تهیه می شود اما در بعضی مواقع مقادیر کمی از شیر بز یا گوسفند را نیز در تهیه آن بکار می برند. بافت این پنیر  دارای حفره های کوچک یا همان چشم است و رنگش از زرد کم رنگ تا زرد-نارنجی تیره متفاوت است. همچنین رنگ پوسته آن نیز پژ یا سفید است.

این پنیر در سه نوع مختلف تولید می شود که شامل برا تنرو، برا دو و برا آلپژیو می شوند. برا تنرو نوع نرم و ترد آن محسوب می شود که به مدت شش ماه رسیدن آن طول می کشد، برا دو نیز نسخه سفت این پنیر است که مدت زمان لازم برای رسیدن آن بین یک تا دو سال و بیشتر به طول می انجامد. نوع سوم یا همان برا آلپژیو تنها از شیر گاوهایی تهیه میشود که در بین ماههای جون تا اکتبر در ارتفاعات کوهستانی چریده اند. پنیر های برایی که زمان کمی از تولید آنها گذشته است دارای طعمی ملایم و شیری هستند که هرچه از زمان تولید آنها بگذرد طعمشان قوی تر و تند تر می شود.


ساخته شده از گاو، بز و شیر گوسفند
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: ناحیهای در شمال غربی ایتالیا
نوع: سخت
محتوای چربی: 35٪
بافت:
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

منبع :cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 17 آبان 1392 08:52  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1960 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد