آردراهان نوعی پنیر ایرلندی و نیمه نرم است که از شیر پاستوریزه گاو برای تهیه آن استفاده می کنند. این پنیر توسط یوگن و مری برنز در منطقه دوهالو که یکی از مناطق جنوبی ایرلند است ابداع گردیده است.

paneer_ardrahan

همچنین شیر استفاده شده در این پنیر از نژاد خاصی  از اسب به نام فریسیان بدست می آید. این پنیر دارای بافتی زرد رنگ است و حالتی گچ مانند دارد. این پنیر مجموعه ای از طعم های مختلف را در خود جای داده است و البته تاکید آن روی طعم کره ای و اسیدی است. طعم این پنیر ما را به یاد پنیر گرویر تازه می اندازد و مدت زمان لازم برای رسیدن آن بین چهار تا هشت هفته است.

آردراهان پنیری دست ساز بحساب می آید که تنها با متدهای سنتی تهیه می شود که از شیر کامل به همراه پنیر مایه گیاهی درست می شود. دارای 25% چربی است و در دو قالب کوچک و بزرگ که به ترتیب سیصد گرم و یک و نیم کیلوگرم وزن دارند تولید می شود. این پنیر جوایز زیادی را دریافت کرده است که از بین آنها می توان به جوایز پنیر بریتانیا و جوایز پنیر جهان اشاره کرد. لازم به ذکر است که یک نوع دودی از این پنیر نیز تهیه می شود که دارای پوسته ای قهوه ای رنگ به همراه بافتی گچی و نیمه نرم است که دارای عطری دودی و طعمی کره بادام زمینی مانند است.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایرلند
منطقه: Duhallow
نوع: نیمه نرم
محتوای چربی: 25٪
بافت: گچی و صاف
پوست:
رنگ: زرد

منبع :cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 19:00  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1891 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد