ویگنوت پنیری پرچرب است و در دسته پنیر های با خامه سه برابر جای می گیرد. این پنیر متعلق به کشور فرانسه است و در منطقه نورمندای تولید می شود.

پنیر ویگنوت

همچنین برای تهیه آن از شیر پاستوریزه گاو استفاده می شود. از آنجائیکه در مرحله تولید خامه اضافی به آن اضافه می شود فوق العاده پرچرب است و نزدیک به 75% چربی دارد. با این وجود این مرحله به پنیر حالتی به شدت خامه ای، غنی و سفید رنگ می دهد. اندکی طعم لیمویی دارد و آن را مناسب گریل شدن می کند.ویگنوت همچنین برای گیاهخواران نیز مناسب است. این پنیر طعم خوبی به کراکر ها و یا بیسکوئیت ها می دهد.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: نرماندی
نوع: نرم
محتوای چربی: 75٪
بافت: خامه اي، صاف
پوست: پرگل
رنگ: نی

منبع : cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 15:57  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1898 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد