ماسدام نام پنیری سنتی و نیمه سفت متعلق به هلند است که از شیر گاو تهیه می شود. مهمترین مشخصه این پنیر حفره ها یا چشم های آن هستند که در خیلی از پنیر های دیگر هم وجود دارند. این پنیر در اوایل دهه 1990 و بعنوان جایگزینی ارزان برای پنیر گرانقیمت تر سوئیس امنتال تولید شد.

پنیر ماسدام

پنیری پر چرب است و حداقل حاوی 45% چربی است. از امنتالر آبدار تر است و به همین دلیل کش دارتر است. حدود 15% تولید پنیر کشور هلند مربوط به پنیر ماسدام است.

ماسدام زودتر از دیگر پنیر های هلندی می رسد و مدت زمان لازم برای رسیدن آن بین چهار تا دوازده هفته است. دارای پوسته ای صاف و براق به رنگ زرد است که شبیه به گودا است. بافت آن نیز زرد رنگ است و حفره ها یا چشم های بزرگی دارد. دارای بافتی خامه ای و شیرین است و طعمی آجیلی و کره ای دارد که زمینه ای میوه ای آن را همراهی می کند. اگر بصورت تازه و در ساندویچ ها یا بصورت اسنک خورده شود بسیار لذیذ است. همچنین می توان آن را در غذاهایی مثل سوپ ها بکار برد و از طعم آن لذت برد.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: هلند
منطقه: همه هلند
املای جایگزین: Maasdammer
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 45٪
بافت: خامه، باز و انعطاف پذیر
پوست: مومی
رنگ: زرد کم رنگ

منبع :cheese.com

 

 

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 15:11  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 2340 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • سلام سوپرایز شدم وارد وبت شدم مخصوصا که طرفدار نوشیدنی هستم ممنون

    آخرین بار در تاریخ حدود 2 سال قبل توسط پریسا ویرایش شد
    دوست دارم 0

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد