کوئسو بلانکو  پنیری نرم و متعلق به مکزیک است که بصورت تازه مورد مصرف قرار می گیرد و مرحله نگهداری ندارد. این  پنیر از شیر گاو تهیه می شود و در مواردی شیر بز را نیز با شیر گاو ترکیب می کنند. معنای کوئسو بلانکو به اسپانیایی  پنیر سفید است و بدلیل اینکه این  پنیر مرحله کهنه کردن را ندارد همچنین به آن کوئسو فرسو که به معنای  پنیر تازه میباشد نیز گفته می شود.

پنیر کوئسو بلانکو

از آنجائیکه این  پنیر نیازی به فرایند کهنه کردن ندارد تهیه آن در خانه نیز به شدت آسان و ساده است. طرز تهیه این  پنیر مشابه پنیر هندی است که در آن شیر تازه را می جوشانند و سپس ماده اسیدی را به آن اضافه می کنند تا دلمه دلمه شود و در نهایت مواد دلمه دلمه شده را با پوششی پارچه ای خشک می کنند.

بافت و طعم این  پنیر ملایم است. این پنیر بدون اینکه ذوب شود نرم است که این مسئله در آشپزی آمریکای لاتین خیلی مهم است. این  پنیر را بهمراه میوه های تازه و مارمالاد و یا برای تهیه سالاد و همراه با برنج و لوبیا استفاده می کنند.


ساخته شده از شیر گاو و بز
کشور مبدا: مکزیک
املای جایگزین: Queso
نوع: نرم تازه
بافت:  سفت و صاف
پوست:
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 08:26  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1812 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • Tehran, Iran

    سلام سایت عالی داری . قالب که محشره . مطالب همه کاربردی و خوشمزه ان. موفق باشی . لینکت کردم

    دوست دارم 1

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد