آبان 10

 

 

کالبی جک

کالبی جک یا کاجک نوعی پنیر کلاسیک آمریکایی است که ترکیبی از  پنیر کالبی و پنیر مونتری جک است. طریقه تهیه آن هم به این صورت است که پنیر های کالبی و مونتری جک را قبل از تحت فشار قرار دادن با یکدیگر چرخ می کنند. کالبی جک  پنیری نیمه نرم است و ظاهری منحصر بفرد ناشی از کنار هم قرار گرفتن رنگ سفید و نارنجی در بافت  پنیر دارد و آن را بویژه برای تهیه اسنک های جذاب مناسب می کند.

طعم کالبی جک از ملایم و سبک و شیرین تا تند و تیز متغیر است. این  پنیر به همراه غذاهای گوشتی، ساندویچ ها، سوپ ها، سس ها، برگرها، نان های تیره نظیر پامپرنیکل، املت ها، سبزیجات بخارپز، سیب زمینی پخته و میوه هایی نظیر سیب و گلابی مصرف می شود. همچنین از این پنیر در تهیه غذاهای مکزیکی به وفور استفاده می شود.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایالات متحده
منطقه:  ویسکانسین
مترادف: جک Cojack
نوع: نیمه نرم
بافت: صاف
پوست: 

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 16:28  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1652 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد