پنیر زانتی پارمژانو رزیانو

مدت زمان لازم برای رسیدن این پنیر حداقل هجده ماه است که ممکن است تا سه سال نیز به طول انجامد. پارمژانو رژیانو براحتی بخاطر شکل ظاهری بزرگش که تقریبا 75 پوند است قابل تشخیص است. همچنین روی پوست آن عبارت زانتی پارمژانو رزیانو را حک می کنند تا مشتریان با اطمینان آن را خریداری نمایند.

وقتی که این پنیر به کهنگی لازم برسد لکه های سفید رنگی از کلسیم روی آن ظاهر می شوند و بافت پنیر به شدت ترد می شود. پارمژانو رژیانو همراه با طیف گوناگونی از مواد غذایی مختلف از جمله پاستا، سالادها، سبزیجات و میوه ها مصرف می شود. غنی از کلسیم است و چربی کمی دارد و از اینرو بسیار سلامت است. پارمژانو رژیانو در دو نوع مختلف فروخته می شود. نوع اول که بمدت هجده ماه نگهداری شده و طعمی تند و تیز و آجیلی دارد و نوع دوم که بمدت دو تا سه سال نگهداری می شود که طعمی ناب تر از نوع اولی دارد.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: پارما، رجیو امیلیا، مودنا و بولونیا (Romagna)، و مانتوا (در Lombardia )
نوع: سخت
محتوای چربی: 25.83 g/100g
محتوای کلسیم: 1 184 mg/100g
بافت: دانه دار
پوست: طبیعی
رنگ: نی

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 12:04  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 1774 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد