آبان 08

پنير Gruyere


رنگ آن نسبت به
Emmental تیره تر است اما بافت آن متراکم تر و فشرده تر است. این پنیر پیچیدگی عجیبی در طعم و مزه دارد, در ابتدا طعمی میوه ای دارد و در آخر
به سمت طعم آجیلی می رود. برای تهیه Gruyere شیر خام را در دمای 93 درجه فارنهایت گرما می دهند و مایه پنیر مایع را برای دلمه شدن شیر به آن می
افزایند.
در نهایت شیر دلمه شده را در تکه های کوچک برش می دهند تا آب پنیر از مواد خارج شود. مجددا مواد دلمه شده را در دمای 110 درجه
فارنهایت حرارت می دهند و بسرعت دما را به 130 درجه می رسانند. پس از این مرحله مواد خشک می شوند و در نهایت ماده حاصله در قالب های مخصوصی تحت
فشار قرار می گیرد. پنیرها بمدت 8 روز در آب نمک می مانند

و پس از آن بمدت دو ماه در دمای اتاق نگهداری می شوند(در روش سریع ده روز در دمای 50
درجه فارنهایت) تا بطور کامل برسند. البته این مدت زمان ممکن است تا ده
ماه نیز به طول انجامد و نتیجه آن کیفیت بالاتر پنیر Gruyere خواهد بود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: سوئیس
نوع: سخت
محتوای چربی: 40-46٪

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 10:44  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 2124 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد